*Sursa foto: Lyubov Timofeyeva / Shutterstock.com

Daca iti doresti o vacanta pe o plaja frumoasa, exotica si linistita, Maldive este locul ideal in care sa mergi. Situate la aproximativ 690 de kilometri de Sri Lanka, Insulele Maldive se lauda cu plaje minunate, care nu te vor dezamagi. Fie ca esti in cautarea unui loc perfect pentru a te bronza, ai chef de scuba diving sau doresti sa pescuiesti, Maldive are toate trasaturile de care are nevoie un turist care vrea o vacanta de vara relaxanta si distractiva. Cu nisip fin si cu ape albastre stralucitoare, Maldive este, cu certitudine, un loc idilic in care sa iti petreci zilele libere de vacanta.

Desi toate plajele din Insulele Maldive sunt minunate, exista cateva care ies in evidenta prin splendoarea si exoticul lor. Iata care sunt acestea:

Plajele de pe Insula Cocoa

Aflate pe Insula Cocoa, aceste plaje din Maldive sunt cunoscute pentru faptul ca sunt exotice. Ideala pentru scuba diving, Insula Cocoa se gaseste aproape de Canalul Kandooma si de Canalul Guraidhoo, unde poti admira o mare varietate de viata marina, inclusiv testoase. In plus, pe aceasta insula sunt oferite servicii de lux, spa-uri cu servicii de frumusete si sanatate la cel mai inalt nivel, precum si facilitati de yoga.

Fie ca esti in cautarea unui loc de relaxare in vacanta ta, ravnesti dupa un loc bun si palpitant in care sa faci scufundari, sau cauti o plaja din care sa poti admira frumusetea nesfarsita a oceanului, plajele din Insula Cocoa te vor incanta in mod sigur, acestea fiind unele dintre cele mai bune din Maldive.

Plajele de pe Insula Nika

Inconjurata de un recif si de o laguna de mica adancime, Insula Nika este plina de soare, nisip si ape spumante. Acesta este locul perfect pentru scafandri, navigatori, dar si pentru cei care practica snorkelling. Nu exista niciun curent mare care sa afecteze placerea inotatorilor, astfel ca ei se pot bucura de un mediu sigur in timpul zilei. Daca vrei sa scapi de preocuparile din lumea reala, evadand pe o insula, pur si simplu, fantastica, alege Insula Nika si profita de frumusetea plajelor sale!

 

Plajele de pe Insula Vabbinfaru

Paradisul tropical Vabbinfaru straluceste prin farmecul vilelor existente acolo si a plajelor romantice. Inconjurata de corali cu pesti viu colorati, cautata de turisti datorita bucatariei internationale excelente, ravnita de indragostitii care doresc sa ia cina la lumina stelelor si vizitata de cei care cauta activitati distractive care sa le ofere adrenalina, aceasta insula, cu siguranta, nu te va dezamagi.

Iubitorii de animale se vor simti ca in ceruri aici – Conservarea si cercetarea vietii marine Banyan Tree Vabbinfaru le ofera cele mai bune perspective asupra vietii din lumea apelor adanci.

Pentru privelisti uimitoare, activitati distractive, mancare buna si locuri de relaxare, Vabbinfaru este locul ideal in care sa mergi!

Seenu Atoll

Anterior o baza aeriana, pitorescul Seenu Atoll este cunoscut sub numele de “Al Doilea Oras” din Maldive. Seenu Atoll este indiscutabil una dintre cele mai importante destinatii turistice din arhipelagul Maldive, atragand tot mai multi turisti de la an la an.

Valurile spumante ale Oceanului Indian au un farmec propriu in Seenu Atoll. Aici exista 25 de locatii excelente pentru scufundari si aproape toate dintre ele iti ofera o sansa de a explora lumea marina. Acesta este motivul pentru care cei pasionati de scuba diving, dar si oamenii de stiinta si biologii marini se imbulzesc pe aceasta insula.

Calatorii care sunt in cautarea unei aventuri de neuitat in apa Oceanului Indian, pot opta pentru Makunda si Muduka. Recifele din aceste doua locuri sunt preferate de rechinul de recif gri, precum si de rechinul de recif alb. Cele mai exotice animale marine gasite aici sunt broastele testoase verzi, homarii si diavolul de mare. Dintre toate celelalte destinatii turistice din Maldive, acesta detine un loc special in inima fiecarui calator care ajunge in aceasta parte a lumii.

 

Plajele de pe Insula Naifaru

Naifaru este o insula romantica, pe care turistii o adora datorita apelor albastre ale oceanului. De asemenea, plajele alb-argintii si nisipul fin sunt alte calitati ale acestei insule. Aici iti poti petrece o vacanta relaxanta, departe de aglomeratia locului in care obisnuiesti sa iti duci traiul. In plus, aceasta insula este ideala pentru cei care calatoresc cu familia, aici existand o sumedenie de activitati specifice pentru copii.


Afla mai multe detalii despre ofertele Dertour pentru Maldive pe – http://bit.ly/2iOQDUI