Hoteluri numai bune pentru cupluriO vacanta in familie este mereu binevenita, alaturi de copii, parinti si chiar alaturi de animalele de companie. Cu toate astea, exista momente in care iti doresti o vacanta in care sa fiti doar voi doi. Chiar daca vacantele in mai multe persoane pot sa fie extrem de distractive si pot ramane intiparite in memorie foarte multi ani, vacantele in cuplu au farmecul lor. In doi parca descoperi mult mai bine frumusetile locurilor in care urmeaza sa mergi, gustul mancarurilor si atmosfera romantica a unor statiuni. In plus, te poti bucura din plin de lucrurile care iti plac cu adevarat.

Unul dintre cele mai importante elemente care compun o vacanta in cuplu este hotelul unde veti sta. O astfel de vacanta reprezinta relaxare, asadar, indiferent ca mergi in Grecia, in Turcia, in Bulgaria sau chiar pe litoralul romanesc, hotelul trebuie sa ofere un confort sporit.

Acesta este motivul pentru care iti vom prezenta o lista cu cele mai bune hoteluri pentru cupluri, din intreaga lume. In felul acesta vei avea garantia ca oriunde mergi in vacanta te vei putea bucura din plin de o relaxare meritata.

Heaven Beach Resort din Antalya

Daca ceea ce iti doresti de la vacanta sunt cateva zile de relaxare totala, atunci acest hotel este perfect pentru tine si pentru partenerul tau. La fel ca majoritatea hotelurilor turcesti, Heaven Beach iti ofera o multime de facilitati, care mai de care mai interesante. Practic, odata ajunsi aici veti putea sa va bucurati de intreaga vacanta fara sa parasiti incinta.

Vei putea descoperi o piscina interioara, o piscina exterioara, sezlonguri si umbrele pentru toata lumea, te vei putea bucura de preparate delicioase in restaurantul hotelului si vei putea savura bauturi reci in bar, cafenea sau pe terasa.

Sportul nu este neglijat de catre reprezentantii hotelului, asadar, posibilitatile de a face miscare sunt nenumarate. De la sporturile de echipa, precum baschet si volei, pana la cele individuale, precum tenisul, biliardul sau dartsul, toate iti vor putea ocupa timpul destinat relaxarii.

Fiind in Turcia, nu lipseste baia turceasca si sauna. Evident, sunt prezente si serviciile ceva mai universale, dar totusi atat de apreciate, cum ar fi Jacuzziul sau masajul.

Localizarea hotelului este una perfecta. Cu o suprafata totala uriasa, de 10.000 de mp, Beach Resort beneficiaza de o plaja privata lunga de 100 de metri si se afla in proximitatea statiunilor Manavgat (10 km), Side (15 km) si frumoasa Alanya (45 km).

Cele 5 stele pe care le detine hotelul sunt destul de convingatoare, iar serviciile All Inclusive ireprosabile va vor atrage cu siguranta.

Heaven-Beach-Resort (1)

Hotel Santa Marina Plaza din Creta

Plecam din Turcia si ajungem in insorita Grecie, pe insula Creta. Dintre sutele de hoteluri care isi fac aparitia, parca iesind din mare, Hotel Santa Marina Plaza atrage atentia in mod deosebit. Situat in Agina Marina, una dintre cele mai atractive statiuni ale insulei, acest hotel este ideal pentru cupluri, oferind relaxare, o atmosfera luxurianta si o multime de servicii ireprosabile.

Cele 4 stele recomanda hotelul tuturor celor care au standarde foarte ridicate. Vei descoperi un hotel decorat in stil boutique, cu 49 de camere bine amenajate si cu o vedere deosebita spre Marea Cretei sau spre gradina hotelului.

La fel ca si in cazul hotelului din Turcia, Santa Marina Plaza te tine legat de incinta sa, oferindu-ti servicii deosebite:

– Unul dintre punctele cu care poate atrage un hotel este mancarea. Santa Marina Plaza beneficiaza de restaurant, sala pentru mic dejun, snack bar si terasa, unde poti sa gusti din numeroasele preparate grecesti si te poti infrupta din delicii internationale. Cei care au vizitat deja hotelul apreciaza in mod deosebit mancarea, asadar, exista garantia faptului ca papilele tale gustative vor fi rasfatate.

– In incinta hotelului te vei putea relaxa la piscina interioara sau la cea exterioara sau vei putea incerca baia turceasca, sauna sau diversele tratamente corporale oferite de personalul hotelului. Atat tu, cat si partenerul de viata veti putea sa plecati din vacanta mult mai relaxati si mai bine dispusi.

– Pentru un cuplu normal, vacanta nu inseamna doar relaxare. Distractia trebuie sa fie o parte consistenta din intreaga perioada petrecuta in Creta. Daca nu vrei sa te deplasezi prea departe de hotel, pentru a gasi metode perfecte pentru distractie, le poti gasi chiar in incinta acestuia. Ai la dispozitie o multime de sporturi, cum ar fi tenisul, ciclismul sau scuba divingul si o sala de jocuri deosebita.

Evident, daca vizitezi Creta nu ai cum sa stai doar in hotel, desi este atractiva ideea. Trebuie sa vizitezi fiecare coltisor recomandat din insula si sa te bucuri din plin de o vacanta de neuitat.

Santa-Marina-Plaza

Hotel San Antonio din Santorini

Orice turist indragostit de mare, servicii de lux si peisaje deosebite va indragi Santorini, una dintre cele mai frumoase 10 insule ale lumii si va gasi prea putine cuvinte pentru a-si exprima incantarea oferita de Hotelul San Antonio.

Ajutat, intr-adevar, de un peisaj perfect, hotelul San Antonio din Santorini este dotat cu 5 stele si cu servicii ireprosabile. O vacanta in cuplu la acest hotel poate sa ramana un etalon in ceea ce priveste vacantele perfecte si sa ridice stacheta foarte sus.

Statiunea care il gazduieste este Imerovigli, un loc in care divinitatea pare ca s-a jucat cu nisipul, stancile, vegetatia si marea, ca si un pictor cu pensula pe hartie. Pozitia hotelului scoate in evidenta toate minunatiile statiunii, fiind situat la 100 de metri deasupra marii si imbinandu-se perfect cu ambientul din jur.

San Antonio nu este un hotel mare, avand doar 29 de camere, iar acest lucru este de inteles, in conditiile in care este sapat in stanca. Din acest motiv, daca ajungi aici, te vei simti ca un adevarat rege. Relaxarea la piscina exterioara sau interioara, toboganele sau piscina infinity (un loc din care nu vei dori sa mai pleci) iti vor ocupa o buna parte din timpul de vacanta. La fel se poate spune si despre activitatile sportive sau cele de relaxare pe care ti le ofera hotelul.

Diversitatea de servicii si calitatea lor reprezinta motive serioase pentru care trebuie sa iti planifici cu atentie intreaga vacanta in Santorini. S-ar putea sa fii atat de absorbit de luxul intregului complex, incat sa neglijezi in intregime insula.

Este adevarat, hotelul nu este unul dintre cele mai ieftine, ba chiar este costisitor, insa odata ajuns aici, iti vei da seama ca fiecare ban platit este o adevarata investitie.

San-Antonio

Sentido Carda Beach

Ramanem in Grecia, insa de data aceasta mergem in Kos, statiunea Kardamena. Kos este o insula cu o istorie foarte bogata, cu o multime de obiective de neratat si cu peisaje mirifice, asadar, chiar daca locul unde te cazezi nu este unul impresionant, nu vei avea cum sa te plictisesti sau sa iti transformi vacanta intr-una nereusita.

Daca vei sta la Sentido Carda nu va fi cazul, in conditiile in care este un hotel impresionant. Este posesorul a 5 stele si a unui certificat de excelenta primit din partea Trip Advisor, asadar, mergi la sigur.

Sentido Carda este un loc perfect pentru un cuplu, fiind destinat exclusiv adultilor. Limita de varsta este de 16 ani, asadar, te vei putea detasa de plansete de copii, galagie si lucruri cotidiene.

Pozitia hotelului este una deosebita, chiar pe plaja din statiune, asadar, oricare ar fi camera pe care o inchiriezi, te poti bucura de o imagine excelenta.

Desi nu iti recomandam sa stai intreaga vacanta in hotel, daca vrei, poti sa faci asta fara sa te plictisesti. Poti inota in piscine, poti practica sporturi precum tenisul, baschetul sau windsurfingul si te poti relaxa la centrul de welness, care include SPA, sauna, jacuzzi, masaj, baie turceasca sau diverse tratamente corporale. Pe scurt, Sentido Carda Hotel iti asigura o relaxare totala.

Sentido-Carda-BeachHotel Jardines De Nivaria din Tenerife, Spania

Plecam din Grecia si ajungem intr-o alta tara insorita: Spania. Mai exact, in regiunea Tenerife, statiunea Costa Adeje. Tenerife este, fara doar si poate cea mai populara insula din intreaga Spanie, fiind si cea mai mare insula din arhipelagul de insule Canare. Turistii de aici pot admira atractii precum Parcul National Teide, Vulcanul Teide sau numeroase monumente de arhitectura.

Elementul pentru care este cu adevarat cunoscuta statiunea Tenerife insa, este luxul. Majoritatea hotelurilor prezinta servicii cu adevarat luxuriante iar insula este un adevarat magnet pentru oamenii potenti financiar.

Hotelul Jardines De Nivaria isi respecta cele 5 stele si ademeneste turistii prin servicii de buna calitate si peisaje deosebite. Daca ajungi aici alaturi de iubita sau de iubitul tau, va puteti rasfata la maxim cu numeroasele facilitati oferite de hotel. Serile tematice, petrecerile din discoteca hotelului, numeroasele sporturi pe care le poti practica si centrul de relaxare si Spa iti vor ocupa o mare parte din timpul petrecut in vacanta si te vor incanta pe deplin.

Jardines-De-NivariaPentru mai multe detalii, va asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.