Un lucru e clar: cu cat calatorim mai mult cu atat ne dorim sa ne descoperim mai multe locuri spectaculoase (si mai putin populare, daca se poate).  Echipa Dertour vine in sprijinul tau si-ti prezinta 12 dintre cele mai spectaculoase destinatii de pe Pamant. Daca n-ai ajuns pana acum la ele sau vrei sa ajungi in destinatia visurilor tale, nu ezita sa ne contactezi la 031.438.73.21 sau pe adresa de email oferte@dertour.ro.

1. Cascadele Iguazu  aflate la granita dintre Argentina si Brazilia

*Sursa foto: Elnavegante / Getty Images

Acest spectacol al naturii consta in peste 200 de cascade incredibile ce formeaza granita dintre Argentina si Brazilia. Cea mai inalta dintre ele se numeste Gatul Diavolului si are aproximativ 82 de metri inaltime.

2. Maldive

*Sursa foto: Andrey Shapovalov cit/Shutterstock.com

Maldive este una dintre cele mai cautate destinatii exotice si, totodata, unul dintre cele mai spectaculoase locuri de pe Pamant. Descopera ofertele Dertour pentru Maldive – http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive

3. Padurea Amazoniana 

*Sursa foto: Dc_colombia / Getty Images

Cauti ceva cu adevarat deosebit? Incearca acest taram care pare desprins din realitatea zilelor noastre.

4. Hardangerfjord, Norvegia

*Sursa foto: Tsuguliev / Getty Images

Daca esti rezistent/a la temperaturile scazute si vrei sa descoperi frumusetile naturale ale Norvegiei te invitam la Hardangerfjord.

5. Parcul National Jiuzhaigou, China

*Sursa foto: Lujing / Getty Images

Daca te intrebai ce ai mai putea sa vizitezi in China in afara de Marele Zid Chinezesc, iti recomandam sa arunci o privire pe imaginile din Parcul National Jiuzhaigou.

6. Antigua, Guatemala

*Sursa foto: Sl_photography / Getty Images

Vrei sa vizitezi un orasel colorat, insa ti se pare ca cele europene sunt mult prea aglomerate? Incearca in Guatemala!

7. Marea Bariera de Corali

*Sursa foto: Superjoseph / Getty Images

Peste 1000 de specii de pesti “numesc acasa” Marea Bariera de Corali. Acest ecosistem incredibil este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant.

8. Muntele Fiji, Japonia

*Sursa foto: Paylessimages / Getty Images

Daca vrei sa admiri Muntele Fiji in toata splendoarea iti recomandam sa faci o excursie de o zi din Tokyo in orasul Hakone. Peisajele de aici te vor lasa fara cuvinte!

9. Parcul National Zion, Statele Unite ale Americii

*Sursa foto: Srongkrod / Getty Images

Parcul Natural Zion este una dintre cele ami populare atractii turistice din Statele Unite ale Americii. Privelistile pe care le poti admira aici par desprinse de pe o alta planeta, in niciun caz de pe Terra.

10.  Cinque Terre, Italia

*Sursa foto: Poike / Getty Images

Oricat ai cauta n-ai sa gasesti un loc mai colorat si mai vesel ca Cinque Terre. Cele 5 orasele din regiunea italiana reprezinta unul dintre locurile in care orice turist trebuie sa ajunga macar o data in viata.

11. Golful Ha Long, Vietnam

*Sursa foto: 12ee12 / Getty Images

Esti in cautarea unei destinatii asiatice, insa parca n-ai vrea sa mergi in Thailanda sau Bali pentru ca deja sunt extrem de multi turisti care aleg aceste doua destinatii? Incearca Vietnam!

12. Hawaii

*Sursa foto: Sorincolac / Getty Images

Paradisul hawaian este unul dintre cele mai populare in randul turistilor americani si nu numai. Descopera si tu frumusetea acestei destinatii spectaculoase!


Pregateste-te de o noua aventura alaturi de Dertour! Afla detalii despre toate ofertele noastre pe www.dertour.ro


*Sursa articol: buzzfeed.com