Asia a fost si va ramane un taram exotic pentru orice european; pe cat de indepartat pe atat de cautat este fiecare coltisor din continentul asiatic. Fie ca vorbim despre insulele minunate din sudul continentului sau de popoarele ce au poposit aici inca din cele mai vechi timpuri, atractiile pentru europeni sunt multiple si variate, astfel incat indiferent de cat de pretentios esti, in Asia sigur vei gasi ceva sa iti fie pe plac. 

Stim cat de mult iti place sa calatoresti si cat bine iti pare cand venim cu oferte pentru destinatiile tale favorite, asa ca astazi ne-am gandit sa iti recomandam 5 orase din Asia pe care orice calator ar trebui sa le viziteze macar o data in viata. Pe langa cele mai importante aspecte despre destinatiile mentionate iti vom lasa si cateva oferte care sa te inspire pentru urmatoarea vacanta.

  • Tokyo

*Sursa foto:  Phattana Stock/Shutterstock.com

Capitala Japoniei este una dintre cele mai exotice si mai cautate destinatii din estul Asiei. Mixul interesant intre zgarie norii ultra moderni si casutele traditionale ascunse printre strazile aglomerate te vor face sa te indragostesti de indata de paradisul nipon. Printre cele mai cunoscute atractii turistice pe care le poti vizita in Tokyo se afla Turnul Skytree, Parcul tematic Disneyland, Palatul Imperial, Templul Senso-ji si parcul Shinjuku Gyoen.


Descopera fascinanta cultura japoneza intr-un sejur de 8 nopti in capitala Japoniei, Tokyo. Preturile unui sejur de 8 nopti cu transportul inclus si cazarea la un hotel de 3 stele incep de la 1340 de euro/persoana. Afla mai multe detalii – http://bit.ly/2uedQH8


  • Dubai

*Sursa foto:  mohamed alwerdany/Shutterstock.com

Mult mai aproape de Romania, insa la fel de exotic este orasul Dubai, unul dintre cele mai importante orase din Emiratele Arabe Unite. Desi multi turisti cred ca Dubai este capitala Emiratelor, aceasta se afla la o aruncatura de bat de cunoscutul oras si se numeste Abu Dhabi. Atat Dubai, cat si Abu Dhabi sunt considerate unele dintre cele mai luxoase orase din lume. Vizitat de milionarii si miliardarii planetei, Dubai se mandreste cu cel mai opulent hotel din lume – Burj Al Arab, cea mai inalta cladire din lume – Burj Khalifa si cu cel mai mare centru comercial – Dubai Mall.


Bucura-te si tu de o experienta de milioane la un super pret! Prinde oferta Dertour si viziteaza “perla desertului” cu numai 575 de euro/persoana. Pretul sejurului include biletele de avion, 7 nopti de cazare si mic dejun. Detalii si rezervari pe http://bit.ly/2udXi1Z.


  • Kuala Lumpur

*Sursa foto:  ESB Professional/Shutterstock.com

Kuala Lumpur este un oras fascinant care a reusit in ultimii ani sa evolueze foarte mult in segmentul industrial si al serviciilor. Ceea ce era acum cativa zeci de ani un oras traditional, fara prea multe oportunitati, a devenit unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene din Asia si una dintre atractiile turistice aflate la mare cautare in ultima perioada. Pentru a te bucura de tot de are mai frumos acest oras din inima Asiei, asigura-te ca nu ratezi vizita la Turnurile Petronas si Pesterile Batu.


Vrei sa ai parte de un revelion unic? Alatura-te mai multor calatori pasionati ca si tine la un circuit marca Dertour ce cuprinde cele mai importante obiective turistice din Singapore, Bintan, Malacca si Kuala Lumpur. Nu uita! Locurile sunt limitate si se pot ocupa oricand! Mai multe detalii si rezervari – http://www.dertour.ro/revelion-singapore-kuala-lumpur/. 


  • Bangkok

*Sursa foto: Travel mania/Shutterstock.com

Bangkok este cu siguranta o destinatie memorabila din toate punctele de vedere. Cultura thailandeza este printre cele mai apreciate din intreaga Asie si nu e de mirare ca majoritatea turistilor care vin aici se indragostesc iremediabil de bucatele thailandeze, obiceiurile si traditiile zonei. Bangkok este un oras vibrant in care vei gasi o multime de temple interesante. Printre cele mai cunoscute se afla Wat Phra Kaew, Wat Arun, Wat Trimitr, Wat Benchamabophit si Wat Saket.


Fa o vizita capitalei Thailandei si bucura-te de ospitalitatea si veselia molipsitoare a thailandezilor. Pretul unui sejur de 4 stele in Bangkok care include biletele de avion, 7 nopti de cazare si mic dejun este de 1053 euro/persoana. Afla mai multe detalii – http://bit.ly/2firTVw.


  • Colombo

*Sursa foto: Khoroshunova Olga/Shutterstock.com

Denumita adesea “Mica Indie”, Sri Lanka este o tara minunata in care vei descoperi cum traditiile stravechi pot fi pastrate si in timpul zilelor noastre. Desi n-ai sa intalnesti decat cativa zgarie nori in Colombo si prea putine semne care sa iti aminteasca de alte locuri mai sus mentionate, Sri Lanka  este o destinatie care te va fascina din toate punctele de vedere. Aici natura si linistea interioara sunt prioritatile principale ale locuitorilor si majoritatea nu isi fac foarte multe griji cu privire la progresul tehologic sau aparitia unui nou tip de smartphone.


Daca iti doreai de mult o “cura de detoxifiere tehnologica” si voiai sa ai parte de o vacanta in inima naturii, echipa Dertour iti recomanda cu caldura un sejur in Sri Lanka. Pentru numai 1360 de euro te poti bucura de un sejur de 8 stele intr-un hotel de 5 stele din inima capitalei comerciale a insulei. Acesta include de asemenea si pretul biletelor de avion, micul dejun si transferul de la aeroport la hotel si invers. Detalii si rezervari – http://bit.ly/2v7C6JF


Daca ti-au placut propunerile noastre, nu uita sa ne lasi un comentariu cu orasul pe care ti-ai dori sa il vizitezi in viitorul apropiat. De asemenea, daca te intereseaza si alte oferte Dertour, poti consulta site-ul nostru www.dertour.ro sau ne poti contacta la numarul de telefon 031.438.73.21.