*Sursa foto: turtix/Shutterstock.com

Nu lasa pe maine, ce poti face astazi! Planifica-ti de acum vacante pentru vara viitoare si profita de super ofertele Dertour. Cu preturi incepand de la 40 de euro pentru un sejur de 7 nopti, poti incepe deja sa visezi la vacanta mult dorita de pe plajele insorite ale Europei.

Daca deja iti zboara gandul la sejurul de vara viitoare, ai venit la locul potrivit. Iti alimentam visul insorit cu pachete special create pentru tine. Rezerva din timp si bucura-te de tarife reduse pentru cele mai cautate destinatii. Bulgaria, Grecia, Turcia si Croatia te asteapta cu bratele deschise si cu cele mai bune preturi. Intra pe site-ul nostru sa le descoperi – https://www.dertour.ro/oferte-speciale

Oferte speciale pentru sejurul in Bulgaria

Bulgaria se afla in continuare in topul celor mai cautate tari europene pentru sejurul de vara. Datorita preturilor scazute si serviciilor ireprosabile, turistii romani se reintorc cu drag in fiecare an pe nisipurile vecinilor din sud. Descopera si tu plajele intinse si apele curate ale Marii Negre din Bulgaria, anul viitor cu Dertour.

Albena

Albena este una dintre cele mai cunoscute statiuni ale Marii Negre de pe litoralul bulgaresc. Pe langa soarele nelipsit si apa calda a Marii Negre, in Albena te poti bucura de o zi petrecuta in Parcul Acvatic sau la gradina botanica.

Nisipurile de Aur

Pentru cei care nu stiau, numele statiunii din nordul Varnei vine de la o legenda locala. Conform acesteia, cativa pirati au incercat sa ascunda in nordul orasului un cufar plin de aur, insa apele marii l-au inghit si a transformat obiectele valoroase din interior in nisipuri fine si stralucitoare precum aurul.

Vezi aici lista completa – dertour.ro/oferte-speciale/bulgaria

Oferte speciale pentru sejurul in Grecia

Cu apele sale cristaline si mancarea delicioasa, Grecia reuseste sa se mentina in topul destinatiilor de vara. Bucura-te si tu de soarele bland si valurile linistite de pe plajele grecesti intr-o vacanta de poveste pe taramul zeilor.

Corfu

Corfu este una dintre cele mai interesante insule ale Greciei, considerata a fi una dintre cele mai iubite insule de catre zei. Gratiei numarului mare de maslini ce se gasesc pe insula, Corfu este adesea numita si “Insula Verde”, iar pentru a te convinge ca merita acest nume este suficient sa te uit putin prin jur si ai sa zaresti in orice parte te-ai uita palcuri de vegetatie.

Zakynthos

Zakynthos este locul in care vei gasi unele dintre cele mai spectaculoase plaje. Datorita acestui aspect, insula greceasca a reusit sa se situeze in ultimii ani in topul celor mai iubite destinatii grecesti.

Vezi aici lista completa – dertour.ro/oferte-speciale/grecia

Vrei sa vizitezi alte destinatii? Consulta lista completa a ofertelor Dertour – dertour.ro/oferte-speciale – sau solicita o oferta personalizata si bucura-te de vacanta visurilor tale in destinatia dorita.