*Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Esti pregatit sa descoperi o destinatie  verde, cu plaje superbe, cu ritmuri muzicale fascinante, cu peisaje si arhitectura uimitoare? Luati calea valurilor si aventurati-va intr-o croaziera unde veti  petrece o noapte in Havana, sapte nopti pe vasul MSC Armonia si patru nopti in Varadero!

Porniti in explorarea Cubei, descoperindu-i capitala exotica, patrundeti in paradisul Belize, relaxati-va pe Insula Roatan, admirati siturile arhelogice mayase si faceti scufundari in reciful Palancar!

Descopera taramuri fascinante in 14 zile unice:

6 aprilie – Ziua 1 (Havana)

Decolare din Bucuresti la 06:05 si pregatire pentru zborul transatlantic. Sosire in Havana la ora locala 20:05.

Transfer la hotel Tryp Habana Libre 4* sau similar si cazare. Veti putea sa va plimbati pe minunatele stradute inguste ale capitalei Havana, sa admirati arhitectura colonial, dar si masinile de epoca.

*Sursa foto: Kamira / Shutterstock.com

7 – 14 aprilie – Zilele 2 – 4 (Havana)

Imbarcare pe vasul MSC Armonia

Experimenteaza bucataria cubaneza, alaturi de exoticul rom cubanez, viziteaza zonele vecine din Trinidad si Cienfuegos sau pur si simplu relaxeaza-te pe plaja din apropierea orasului.

In zilele 5 – 7 veti vizita Belize, Insula Roatan si Costa Maya, iar in a opta zi Cozumel, care gazduieste reciful Palancar, unul dintre cele mai bune locuri de scufundari din lume!

*Sursa foto: Duarte Dellarole / Shutterstock.com

14 – 18 aprilie – Zilele 9 – 14 (Varadero)

Faimoasa statiune Varadero va intampina cu nisip alb, valuri turcoaz si parcuri ireal de frumoase, precum Parcul Josone.

Exploreaza destinatii idilice si consulta ofertele Dertour: https://www.dertour.ro/croaziera