*Sursa foto: telesniuk/Shutterstock.com

Din ce in ce mai multi turisti isi doresc ca vacantele lor sa fie din ce in ce mai diversificate si – daca e posibil – in locuri cat mai indepartate. Destinatiile exotice sunt la mare cautare si indiferent de pret si perioada isi gasesc mereu doritori. Deoarece la Dertour ne dorim ca destinatiile spectaculoase din locurile indepartate sa fie accesibile pentru cat mai multe persoane, iti prezentam 5 destinatii exotice in care poti ajunge cu mai putin de 1000 de euro de persoana/sejur.

1. Phuket, Thailanda

*Sursa foto:  CHAINFOTO24/Shutterstock.com

Cine nu viseaza la o vacanta relaxanta pe plajele linistite ale Thailandei? Daca vrei sa ai parte de un sejur in care sa te bucuri de linistea si calmul taramurilor thailandeze si nu vrei sa platesti foarte multi bani, acum e ocazia ta. Rezerva pachetul Dertour pentru Revelionul de anul acesta si profita de super pretul de 985 de euro/persoana/sejur.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Blu Monkey ***
  • mic dejun
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Pentru mai multe detalii si rezervari http://bit.ly/2xQrAsW

2. Agadir, Maroc

*Sursa foto:  saiko3p/Shutterstock.com

Lumea araba a constituit intotdeauna un subiect tabu pentru europeni. Foarte multi iti doresc sa o exploreze in cea mai pura forma a sa si sa descopere cat mai multe despre cultura popoarelor arabe. Daca te afli printre turistii care abia astepata o oferta buna ca sa isi impacheteze valiza si sa dea o fuga pana in Maroc, avem o veste buna pentru tine: acel moment a sosit.

Pregateste-ti hainele de vara, ochelarii de soare, incaltamintea comoda si aparatul de fotografiat pentru ca anul acesta Dertour iti propune o destinatie inedita pentru Revelion. Viziteaza plajele insorite ale orasului Agadir din Maroc si lasa-te prada razelor de soare ce incalzesc coasta de vest a continentului african. Preturile pentru un sejur de 7 nopti in perioada sarbatorilor de iarna incep de la 717 euro de persoana si includ urmatoarele:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Kenzi Europa ****
  • mic dejun
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Pentru mai multe detalii si rezervari http://bit.ly/2xm7sgP

3. Mallorca, Spania

*Sursa foto: Val Thoermer/Shutterstock.com

N-ai avut suficient timp pentru plaja vara aceasta? Nu-i nimic! Dertour iti propune o vacanta exotica intr-un loc insorit in luna septembrie. Descopera una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta din Europa – Mallorca. Pentru numai 390 de euro de persoana te poti bucura de un sejur de poveste in apropiere de capitala tarii – Palma de Mallorca.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Manaus ***
  • mic dejun
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Pentru mai multe detalii si rezervari  http://bit.ly/2xQT3Lc

4. Varadero, Cuba

*Sursa foto: Konstantin Aksenov/Shutterstock.com

Cuba este o destinatie cu adevarat spectaculoasa. Situata la mii de kilometri distanta de Romania, Cuba te va suprinde prin autenticitate si frumusete la fiecare pas. Pe de-o parte se afla orasele colorate care iti vor provoca abilitatile de explorator, iar pe cealalta se afla plajele superbe, cu nisip fin si valuri azurii. Descopera acum splendoarea taramului romului si al tutunului intr-o vacanta de cinci stele in Varadero. Pretul sejurului este de 889 de euro de persoana si include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Melia Marina *****

Pentru mai multe detalii si rezervari  http://bit.ly/2fANiGP

5. Dubai, Emiratele Arabe Unite

*Sursa foto: Tomasz Czajkowski/Shutterstock.com

Epicentrul luxului si al opulentei este acum mai accesibil ca niciodata! Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa ajungi acolo unde isi fac vacantele cei mai bogati oameni ai planetei si sa admiri cele mai inalte structuri de pe Pamant, atunci acum este momentul sa actionezi. Rezerva un sejur in Dubai cu numai 655 de euro de persoana si bucura-te de o vacanta exclusivista intr-unul dintre cele mai ravnite orase din lume.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Grand Excelsior Bur Dubai ****
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Pentru mai multe detalii si rezervari  http://bit.ly/2hftDj6


Descopera toate ofertele Dertour pe http://www.dertour.ro/vacante-exotice/.