*Sursa foto: Olena Tur/Shutterstock.com

Pentru aceia dintre noi care nu s-au saturat de soare si inca viseaza la zile intregi petrecute pe o plaja indepartata, Dertour vine cu solutia ideala – oferte last minute pentru Tenerife si Mallorca. Nu stii pe care dintre ele s-o alegi? Iata cateva caracteristici ale fiecarei destinatii:

Tenerife

Tenerife este cea mai mare insula dintre cele sapte Insule Canare si totodata una dintre cele mai cautate destinatii pentru plaja din Europa. Fiind considerata una dintre cele mai exotice insule europene, Tenerife este adesea comparata cu paradisurile exotice din Asia si Africa datorita resort-urilor de lux, plajelor superbe si preturilor foarte mici.

Tinuta sub anonimat pana prin anii ’60, insula Tenerife a cunoscut un succes rasunator in domeniul turismului abia dupa introducerea curselor internationale pe aeroporturile sale. Usor, usor, zona s-a transformat si au inceput sa apara din ce in ce mai multe complexe exclusiviste, hoteluri de lux si alte constructii moderne. Cu toate acestea, Tenerife nu si-a pierdut caracterul autentic si a ramas foarte fidela traditiilor si obiceiurilor sale.

Ce poti sa vizitezi in Tenerife?

Stim ca esti mare iubitor de plaja si de apa, insa intr-un sejur mai lung cel mai probabil vei dori sa cunosti destinatia in care te afli mai in amanunt, asa ca ne-am gandit sa iti prezentam cele mai faine atractii turistice de pe insula. Iata care sunt:

  • Capitala insulei – Santa Cruz de Tenerife
  • Orasul La Laguna
  • Orasul La Orotava
  • Orasul Las Americas

Cat costa un sejur in Tenerife?

Bucura-te de un sejur de poveste in fascinanta insula Tenerife cu preturi foarte mici, incepand de la 399 de euro de persoana pentru 7 nopti. 

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotel Tropical  ***
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Mai multe detalii si rezervari pe http://bit.ly/2jjgZ3t


Descopera toate ofertele LAST MINUTE pentru Tenerife pe Dertour la urmatorul link – http://www.dertour.ro/oferte-speciale/spania/tenerife


Mallorca

Mallorca este cea mai mare insula dintre Insulele Baleare si se bucura de o popularitate foarte crescuta in randul turistilor romani. Cu plaje intinse, hoteluri cochete si atmosfera numai buna de petrecere, Mallorca atrage in fiecare an un numar considerabil de vizitatori. N-ai apucat sa ajungi anul asta pe acolo? Inca nu este prea tarziu!

Ce poti sa vizitezi in Mallorca?

Mallorca este o destinatie interesanta ce ofera vizitatorilor sai o experienta completa. De la sate traditionale, pana la orase ultra moderne, pe toate le vei gasi in Mallorca. Una dintre cele mai cautate destinatii este capitala insulei – Palma – care este totodata si cel mai mare oras.

Cat costa un sejur in Mallorca?

Preturile pentru un sejur in Mallorca nu sunt deloc piperate avand in vedere locatia superba si facilitatilor de top, iar daca esti cu ochii pe ofertele noastre cel mai probabil o sa ajungi in Mallorca cu foarte putini bani. Un sejur de 7 nopti in Mallorca are preturi incepand cu 390 de euro de persoana.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la hotelul Manaus ***
  • mic dejun
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Mai multe detalii si rezervari pe http://bit.ly/2wjKJhC


Vrei sa vezi mai multe oferte? Consulta lista completa cu ofertele LAST MINUTE pentru Mallorca pe http://www.dertour.ro/oferte-speciale/spania/mallorca