*Sursa foto: Sven Hansche / Shutterstock.com

Arhipeleagul Santorini este situat la aproximativ 200 de kilometri sud-est de teritoriul continental al Greciei. Grupul circular de insule vulcanice este cunoscut indeosebi pentru peisajele de vis pe care le poti admira pe cea mai mare insula din arhipeleag. 

Cuceritor datorita lanturilor de casute cu acoperisuri albastre, dispuse de-a lungul coastei abrupte, Santorini castiga admiratia fiecarui turist care se aventureaza pe caile sale.

Descopera ofertele Early Booking in Santorini:

  1. VP Prive Suites 2**

Relaxeaza-te intr-un complex caracterizat de simplitate si confort, dispunand de  receptie deschisa 24 de ore, acces la internet, parcare privata, sala de conferinte, aer conditionat, piscina, seif.

Beneficiati de 7 nopti de cazare intr-un studio pentru doi adulti, mic-dejun, bilete de avion si de toate taxele de aeroport incluse la 430,50 euro/persoana.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2GcYaGk

  1. Karidis 2**

Hotelul, localizat la numai 120 de metri de plaja, inconjurat de terase si cafenele, pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: piscina, lobby, restaurant pentru micul-dejun, camera TV, acces internet wireless, restaurante.

Beneficiati de 7 nopti de cazare, camera dubla, mic-dejun, bilete de avion si toate taxele de aeroport incluse la 434 euro/persoana.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2DAZl4P

  1. MaryBill 3*

Hotelul MaryBill este situat in statiunea Perissa, in proximitatea plajei, intr-o zona  cu taverne, restaurante si buticuri. Va pune la dispozitie camere traditionale, confortabile, care se deschid spre un balcon cu vedere la muntele Mesa Vuono, precum si o piscine, unde va puteti relaxa in voie, savurand un fresh din portocale proaspat stoarse.

Beneficiati de 7 nopti de cazare, camera dubla, mic-dejun, bilete de avion si toate taxele de aeroport incluse la 453 de euro/persoana.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2DvyH9u

  1. Terra Blue 3*

Situat in Kamari, la circa 700 de metri de plaja, Argo este un hotel cochet, recent renovat, care dispune de o piscina cocheta, un pool bar si numeroase facilitati, precum: aparatele de aer conditionat, incalzirea centrala, telefonul fix, minibar, TV prin satelit, acces gratuit la internet, baia cu cada sau dus, uscator de par, chicineta complet utiliata (pentru apartamente si studiouri) si balcon cu priveliste inspre mare.

Beneficiati de 7 nopti de cazare, camera dubla cu vedere inspre mare, mic-dejun, bilete de avion si taxe de aeroport incluse la 505,50 euro/persoana.

Rezerva-ti cazarea: http://bit.ly/2n7rKFf

Rezerva online cu numai 99 de euro avans, iar, pana la 31.01.2018, beneficiezi de reduceri intre 10% si 15%.


Descopera toate ofertele Early Booking in Santorini: http://bit.ly/2DwbILq