Abrat 2Cu plaje uimitoare pe timp de zi si cele mai tari cluburi de noapte ce ti-ai mai putea dori de la destinatie de vacanta? Vorbim despre Ibiza, locul cu apa tucoaz si nisip alb, vizitat de peste 3 milioane de turisti anual. Arhitectura sa magnifica, litoralul si viata marina i-au adus locul binemeritat pe lista Patrimoniului UNESCO.

Vara aceasta ne-am propus sa te trimitem si pe tine in Capitala Distractiilor sa descoperi farmecul „Insulei Albe”. Iata cateva oferte avantajoase:

Hotel Abrat 3*- San Antonio, IbizaAbrat

Hotelul Abrat 3* este situat in golful San Antonio de Portmary, in Ibiza. Amplasarea complexului este ideala, intr-o zona linistita, aproape de mare, si este recomandat familiilor cu copii si cuplurilor. Promenada de la malul marii San Antonio se afla la 10 minute de mers pe jos. Hotelul este in curs de amenajare pentru clasificarea de 4*.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla cu vedere la mare, mic dejun, bilete de avion si transferuri la 486 euro/persoana. Rezerva acum: http://bit.ly/1XggfIW

Hotel Azuline Coral Beach 3*- Es Canar, IbizaAzuline Coral Beach

Hotelul Azuline Coral Beach 3* este situat pe coasta de est a insulei Ibiza, la 100 de metri de plaja, in statiunea turistica Es Canar. Acesta se afla intr-o zona linistita a insulei, perfecta pentru turistii aflati in cautarea unei vacante relaxante. Hotelul se adreseaza atat familiilor cu copii, cat si cuplurilor.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, all inclusive, bilete de avion si transferuri la 807 euro/persoana. Rezerva acum: http://bit.ly/1UeeRQg

Hotel Cooee Cala Llenya Resort Ibiza 4*- Santa Eulalia, IbizaCooee Cala Llenya Resort

Cooee Cala Llenya Resort 4* se intinde pe o suprafata de 40.000 mp. Este un loc privilegiat unde va puteti bucura de o vacanta linistita alaturi de familie, in Santa Eulalia. Resortul este construit in stil tipic Ibizan.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, demipensiune, bilete de avion si transferuri la 790 euro/persoana. Rezerva acum: http://bit.ly/1RMWY9l

Azuline Hotel Atlantic 4*- Es Canar, IbizaAzuline Coral Beach

Azuline Hotel Atlantic 4* este situat in Es Canar, la doar 200m de plaja. Acest hotel este ideal pentru cei care doresc sa se bucure de vacanta alaturi de familie intr-una dintre zonele linistite din insula Ibiza. Hotelul a fost construit in anul 1970, este recent si modern renovat, si ofera oaspetilor sai 123 de spatii de cazare, repartizate intr-o cladire cu 6 etaje si lift.

Petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, demipensiune, bilete de avion si transferuri la 790 euro/persoana. Rezerva acum: http://bit.ly/1XghSGN