*Sursa foto: gpointstudio / Shutterstock.com

Cele mai frumoase surprize pentru persoana draga presupun zambete, experiente noi, peisaje idilice, apusuri spectaculoase si plimbari nesfarsite. Surprinde-ti partenerul cu o calatorie in doi intr-o destinatie in care stii ca isi doreste de mult sa ajunga!

Dertour iti propune cele mai romantice locuri pentru o escapada alaturi de persoana iubita:

Florenta

Atmosfera feerica domneste deasupra muzeului in aer al renasterii italiene – Florenta. Va veti indragosti de detaliile caracteristice fiecarei constructii, cladiri, strazi sau piete, dorindu-va sa le admirati vreme indelungata. Biserici, promenade, magazine, terase, preparate culinare, bauturi aromate, toate vor contribui la o vacanta perfecta.

*Hotelul Silla este situat pe malul stang al raului Arno, la doar cateva minute distanta de centrul istoric. Hotelul va pune la dispozitie camere confortabile, servicii de babysitting, room service, aer conditionat, incalzire centrala si baie.

Beneficiati de 3 nopti de cazare in camera dubla standard si mic-dejun la 86 euro/persoana.

Rezerva cazarea –> http://bit.ly/2rpdADU

Lisabona

Descoperiti o capitala pe tarmul oceanului si un peisaj mangaiat de razele soarelui! Cartierele vechi si pitoresti ale celei mai insorite capitale europene va vor ghida pasi in plimbari nesfarsite si romantice. Nu ratati apusul din preajma castelului S. Jorge, avand alaturi o cupa de sampanie si multe promisiuni pentru viitor.

*The 7 Hotel

The 7 Hotel 3* va pune la dispozitie toate facilitatile necesare pentru un sejur perfect. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, incalzire centrala, baie, Wi-Fi.

Beneficiati de 3 nopti de cazare si mic-dejun la 108 euro/persoana.

Rezerva cazarea –> http://bit.ly/2mPHYCc

Paris

Romantic prin definitie, Parisul vi se dezvaluie de fiecare data locul ideal pentru cateva zile in compania persoanei iubite. Orasul va alimenteaza trupul si sufletul prin arhitectura specifica, prin miresmele care se furiseaza in afara patiseriilor, prin muzicalitatea lingvistica, prin cafenelele animate de chipuri fericite.

*Atelier Montparnasse 3* isi deschide portile si va pune la dispozitie cele mai bune servicii si facilitati. Camerele sunt spatioase, dispuneti de baie, aer conditionat, seif, minibar, Wi-Fi.

Beneficiati de 3 nopti de cazare in camera dubla clasica si mic-dejun la 127 euro/persoana.

Rezerva-ti cazarea –> http://bit.ly/2rqfeW8 

Bruges

Pentru unii, Bruges este unul dintre cele mai frumoase orase ale Europei. Datorita farmecului sau medieval, conservat in decursul secolelor, chiar si o simpla plimbare de-a lungul minunatelor sale canale ori pe cochetele stradute iti va inviora starea de spirit. Nu uitati aparatul foto, caci peisajele diverse, cu poduri vechi si cladiri istorice, merita imortalizate!

*La Novotel Bruges Centrum 3* beneficiati de de confort, ospitalitate si relaxare. Hotelul dispune de un restaurant, un bar, in timp ce camerele detin mini-frigider, filtru de cafea/ceai, seif, Wi-Fi.

Beneficiati de 3 nopti de cazare in camera dubla standard si mic-dejun la 136 euro/persoana.

Rezerva cazarea –> http://bit.ly/2DjOk3I