*Sursa foto: Anna Jedynak/Shutterstock.com

Exotica, palpitanta si misterioasa, insula alungita Cuba ce se afla in Marea Caraibelor este o destinatie de top pentru turistii europeni care se afla in cautarea unui loc exclusivist in care sa isi petreaca vacanta. De la orase vechi, pastratoare de traditii si obiceiuri pana la plaje intinse, impanzite de resort-uri de lux, Cuba le are pe toate. Daca vrei sa faci o vizita taramului romului si al trabucului, iata care sunt orasele pe care nu trebuie sa le ratezi:

1. Havana

Impartita in 14 provincii si trei regiuni, Cuba este un paradis pentru turistii aventurieri. Vestul Cubei format din provinciile Pinar del Rio, Havana, Matanzas si Isla de la Juventud reprezinta una dintre cele mai aglomerate parti ale insulei, indeosebi datorita capitalei. Inainte si dupa era comunista, Havana s-a bucurat de o popularitate incredibila in randul turistilor, fiind mereu in topul destinatiilor favorite din Marea Caraibelor.

*Sursa foto: Delpixel/Shutterstock.com

Unul dintre punctele forte ale zonei de aici este clima. Temperaturile placute fac din Havana locul de vacanta ideal pentru orice perioada din an.  Indiferent de sezonul in care decizi sa vizitezi capitala Cubei, exista cateva obiective turistice pe care trebuie sa le vizitezi. Capitolul si Muzeul Revolutiei reprezinta cele mai importante puncte de atractie din oras, insa nu sunt singurele. Fabrica de rom Havana Club, strada Prado,  El Malecon, Plaza de la Revolucion,  Catedrala de San Cristobal si Plaza de Armas trebuie neaparat sa se afle pe lista ta atunci cand ajungi in Havana.


Vrei sa vizitezi strazile colorate ale Havanei si sa descoperi tainele orasului? Consulta lista completa a ofertelor Dertour si alege-o pe cea mai potrivita! Mai multe detalii – http://bit.ly/2wqKLFK


2. Santa Clara

Santa Clara este considerat “capitala revolutiei” si pentru a sustine aceasta titulatura, in oras pot fi vizitate numeroase monumente dedicate liderilor care au castigat. Chiar daca nu esti foarte pasionat de istorie, Santa Clara o sa ti se para un oras destul de atragator datorita parcurilor, muzeelor si restaurantelor pe care le vei gasi aici.

*Sursa foto: Frank Bach/Shutterstock.com

Cel mai impresionant monument il reprezinta mausoleul si statuia dedicata revolutionarului Che Guevara. Locul in sine este unul dintre cele mai importante din parcursul istoric al Cubei, asa ca o vizita in Santa Clara va fi ca o lectie vie de istorie.


Vrei sa petreci un Revelion unic in insulele Caraibe? Dertour iti propune o oferta de nerefuzat – Revelion in Cuba de la 1496 euro/persoana – http://www.dertour.ro/revelion/cuba


3. Varadero

Varadero este cel mai turistic loc din Cuba. Situat in apropierea capitalei, Varadero gazduieste resort-uri exclusiviste, hoteluri de patru si cinci stele si cele mai bune restaurante. Majoritatea turistilor care ajung in Cuba sunt cazati in Varadero si isi petrec cea mai mare parte a vacantei aici. Fiind o zona foarte diferita de restul tarii, Varadero nu pastreaza atat de bine spiritul cubanez autentic insa are cele mai frumoase plaje din intreaga insula si cea mai cristalina apa.

*Sursa foto: Kamira/Shutterstock.com

Vrei sa descoperi plajele cubaneze din Varadero? Profita acum de ofertele Dertour si rezerva-ti un loc pentru o vacanta in insulele Caraibe!

Bucura-te de o experienta de 5 stele in resort-ul Melia Marina din Varadero. Melia Marina este locul perfect pentru pasionatii de sporturi nautice si turistii care vor sa se relaxaze intr-o destinatie exotica. Cele 423 de camere duble si apartamente au cu cele mai moderne dotari si sunt special concepute pentru a asigura confortul absolut pentru oaspetii hotelului.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare intr-o camera dubla din incinta Melia Marina *****

Rezerva aici: http://bit.ly/2vBE1aE

Blau Marina din Varadero este o locatie superba inconjurata de vegetatie luxurianta si privelisti de vis. Potrivit atat pentru deplasarile in scop profesional cat si pentru vacantele alaturi de intreaga familie, Blau Marina dispune de 548 de spatii de cazare, repartizate in 14 cladiri cu cate 3 etaje.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare intr-o camera dubla din incinta Blau Marina ***** in regim all-inclusive
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Rezerva aici: http://bit.ly/2umiv5I

Paradisus Princesa del Mar – ultra all-inclusive – este una dintre destinatiile preferate de cuplurile aflate in luna de miere. Ideala pentru o vacanta romantica, unitatea de cazare din Varadero dispune de cele mai bune conditii.

Pretul sejurului include:

  • biletele de avion
  • 7 nopti de cazare la Paradisus Princesa del Mar ***** in regim all-inclusive
  • transfer aeroport-hotel-aeroport

Rezerva aici: http://bit.ly/2vggDyk


Esti gata sa explorezi Cuba? Vezi oferta completa pe – http://bit.ly/2vBFNIQ