*Sursa foto: Tatiana Popova / Shutterstock.com

Vara pare mult mai aproape cu ofertele Dertour in destinatii insorite! Daca abia astepti sa iti faci bagajele si sa fugi intr-o vacanta binemeritata, noi iti sarim in ajutor cu o super oferta all inclusive in Antalya, de la 299 euro/persoana!

Hotelul Floria Beach se afla la 130 km de aeroportul din Antalya, la 1 km de centrul orasului Alanya si foarte aproape de statia de autobuz (10 metri). Hotelul este cotat la 4 stele, dispune de piscina, gradina interioara, restaurant, lobby si se afla situat pe plaja, fiind perfect pentru familiile cu copii.

Unitatea de cazare este formata din 2 cladiri si are in total 101 camere care au fost complet renovate in anul 2017. Spatiile de cazare sunt modern amenajate si dotate cu facilitatile necesare pentru confortul oaspetilor pe tot parcursul sejurului. Acestea dispun de aer conditionat, televizor, telefon, seif, minibar, facilitati pentru ceai/cafea, baie, uscator de par si balcon/terasa.

Hotelul Floria Beach are piscina in aer liber cu sectiune pentru copii, teren de volei pe plaja si o zona de relaxare cu sauna, baie turceasca, diverse tipuri de masaj si tratamente (contra cost), salon de infrumusetare si sala de fitness.

Suna bine? Profita de oferta noastra! Plecare in perioada 02.05.2018 – 09.05.2018, 7 nopti de cazare all inclusive, transport cu avionul, transferuri si toate taxele de aeroport incluse, la doar 299 euro/persoana. Vezi detaliile ofertei: https://goo.gl/9owcQY