halkidiki, foto Aleksandar Todorovic

*Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Suntem in plin sezon estival si probabil ca te gandesti la meritatul concediu la plaja. Daca inca nu ti-ai facut planuri dar totusi vrei ca luna august sa te prinda pe un sezlong confortabil, la soare, atunci poti sa arunci un ochi pe ofertele Dertour pentru litoralul romanesc, bulgaresc si grecesc.

Romania

Sulina International****, Mamaia1

Sulina International 4* este localizat in centrul statiunii Mamaia, la o distanta de 50m de plaja si la 35km de Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din Constanta. Hotelul, recent renovat in 2016, detine o capacitate de 135 de camere elegant decorate in stil clasic ce ofera toate facilitatile necesare pentru o vacanta relaxanta.

Tarif: 299 euro/persoana/7 nopti de cazare.

Hotel Recif***, Neptun2

Hotel Recif 3* are o suprafata de 5500 mp, fiind localizat in centrul statiunii Neptun la o distanta de 200m de statia de autobuz, 1km de Lacul Neptun si la 1,5km de plaja.

Tarif: 192 euro/persoana/7 nopti de cazare.

Mai multe oferte din Romania gasesti aici.

 

Bulgaria

Smartline Meridian****, Sunny Beach3

Smartline Meridian este un hotel de 4* situat aproape de centrul statiunii Sunny Beach, intr-o zona foarte accesibila – aproape de zona de cumparaturi, de divertisment, restaurante si baruri. Astfel, turistii care opteaza pentru aceasta locatie se vor putea bucura din plin de o vacanta placuta si reconfortanta.

Tarif: 200 euro/persoana/7 nopti de cazare.

Vile Magnolia***, Albena4

Parte din lantul hotelier Albena, Vile Magnolia 3* este situat intr-un parc mare din Albena, la o distanta de 900m de plaja, 12km de Palatul Reginei Maria din Balcic, 13km de centrul statiunii Nisipurile de Aur si la 40km de aeroportul orasului Varna.

Tarif: 297 euro/persoana/7 nopti de cazare

Mai multe oferte din Bulgaria gasesti aici.

 

Grecia

Coral Blue Beach****, Halkidiki5

Hotelul Coral Blue Beach 4* este situat chiar pe plaja cu nisip si pietris din Gerakini, din nordul Greciei, Peninsula Sithonia. Hotelul dispune de o buna amplasare, fiind un punct de plecare ideal pentru a explora toata zona Halkidiki. In incinta complexului exista receptie, restaurant a la carte, restaurant tip bufet, bar, lobby bar, internet Wi-Fi, bufet pentru copii, loc de joaca pentru copii, ping-pong, volei pe plaja, camera de bagaje, inchirieri auto.

Tarif: 220 euro/persoana/7 nopti de cazare

Magna Graecia****, Corfu6

Hotelul Magna Graecia 4* este situat in statiunea pitoreasca Dassia, oferind turistilor cele mai frumoase panorame asupra marii Ionice. Locatia este amplasata ideal, intre trei plaje frumoase: plaja din Dassia, plaja Pyrgi si plaja Barbati. Cele 129 de camere repartizate in cladirea cu 5 etaje a hotelului sunt decorate modern si dispun de balcoane sau terase mobilate.

Tarif: 305 euro/persoana/7 nopti de cazare

Mai multe oferte din Grecia gasesti aici.