Dertour la Targul de Turism

Este acea perioada din an cand cei norocosi si organizati isi rezerva vacanta de vara la super – preturi.

Incepand de Joi, 16 februarie si pana Duminica, 19 februarie, te asteptam la Targul de Turism al Romaniei! Vei gasi la standul nostru cei mai buni specialisti Dertour si oferte pentru toate cerintele.

Vino pregatit! Iti poti rezerva vacanta cu DOAR 99 euro avans si poti intra in tragerea la sorti pentru o vacanta de 7 nopti in Thasos, Halkidiki sau Pieria (cu transport individual).

In plus, la orice vacanta in valoare de minim 1.000 de euro (cazare + transport cu avionul) primesti CADOU un troller Ironik Roncato de la Valigeria.

Super-preturi de Paste, Rusalii si 1 Mai

Pentru vanatorii de preturi bune, avem vacante de Paste in Grecia de la 179 euro / persoana / 4 nopti, city break-uri in Europa de la 245 euro / persoana / 4 nopti si sejururi in Romania de 1 Mai de la 279 lei / persoana / 3 nopti cu mic dejun, respectiv de la 159 lei / persoana. De Rusalii, o vacanta in Romania incepe de la 159 lei / persoana si include 4 nopti cazare si mic dejun.

Pentru cei in cautarea sejururilor perfecte pentru vara asta, am pregatit oferte foarte bune in Grecia, Turcia, Bulgaria dar si pe litoralul romanesc:

  • Litoralul romanesc de la 379 lei/persoana, 7 nopti de cazare
  • Grecia cu transport individual de la 129 euro/persoana
  • Bulgaria de la 255 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive
  • Grecia cu transport cu avionul de la 395 euro/persoana, 7 nopti de cazare
  • Turcia cu transport cu avionul de la 429 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive
  • Un sejur in Spania incepe de la 529 euro/persoana si include 7 nopti cazare, demipensiune si transport cu avionul

Pentru iubitorii de croaziere, vom avea in pachet si o croaziera in Hawaii cu circuit pe Coasta de Vest a SUA cu durata de 16 zile, o croaziera in Noua Zeelanda si o croaziera in  Caraibe, de Paste.

Noutatea acestui targ este spatiul destinat Mexicului in cadrul standului nostru, unde vizitatorii vor fi intampinati de Domnul Ambasador Arturo Trejo si Consulul Martin Borrego-Llorente.

Ne gasesti in Pavilionul C2, la pozitiile 25 si 26.

Targul de turism este deschis intre 16 si 19 februarie 2017, in intervalul orar 10:00 – 18:00 (joi, vineri si sambata) si 10:00 – 16:00 (duminica).

Te provocam sa profiti de ofertele noastre si sa iti rezervi vacanta de vara la cele mai bune preturi!