Porneste vara aceasta catre cele mai insorite destinatii, unde vei intalni cultura, istoria si gastronomia locala! Toate acestea, dar si localnicii prietenosi iti vor transforma vacanta intr-o experienta de neuitat. Profita de ofertele noastre Early Booking si rezerva-ti online vacanta cu doar 99 de euro avans!

Descopera cele mai avantajoase oferte charter si alege destinatia care ti se potriveste cel mai bine:

  1. Charter Rhodos

Hotelul Angela 3* este situat in centrul orasului Rhodos. Amplasarea acestuia permite oaspetilor accesul facil la plaja, muzee, monumente arheologice si istorice; hotelul se afla la punctul zero pentru viata de noapte intensa a orasului.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, mic dejun, baruri, biblioteca, piscina exterioara, obiective turistice in proximitate, transport cu avionul si toate taxele incluse la doar 460,50 euro de persoana.

Rezerva acum si beneficiezi de o reducere de 10%: https://bit.ly/2HqMwYH

  1. Charter Corfu

Akti Panela 3* este situat la 50 de metri de centrul orasului Kos si ofera o priveliste de vis asupra plajei.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, mic-dejun, baruri, restaurante, obiective turistice situate in proximitate, transport cu avionul si toate taxele incluse la doar 374 de euro/persoana.

Rezerva acum si beneficiezi de o reducere de 10%: https://bit.ly/2Fc6B38

  1. Charter Antalya

Complexul hotelier Avena Resort Spa Hotel 4* dispune de 82 camere standard triple, 65 family room (cu doua dormitoare) si 11 suite cu vedere la piscina. Hotelul dispune de un restaurant principal, cu produse traditionale turcesti de patiserie, dar si pizza turceasca.

Beneficiezi de un sejur activ de 7 nopti, transport cu avionul, toate taxele incluse, regim de masa all inclusive la doar 475 de euro/persoana.

Rezerva acum si beneficiezi de o reducere de 15%: https://bit.ly/2HnN1Tq

  1. Charter Mallorca

Parte din lantul hotelier Hoteles Saint Michel, HSM President 4* este amplasat in zona rezidentiala luxoasa a orasului Puerto de Alcúdia, la mai putin de 1 km de golful Alcúdia. oate camerele sunt echipate cu aer conditionat si sistem centralizat de incalzire, terasa cu vedere la golful Alcúdia, baie privata cu uscator de par, seif (contra cost), TV LCD, programe satelit, telefon.

Beneficiezi de un sejur de 7 nopti, demipensiune, transport cu avionul, toate taxele incluse, zona de agreement la doar 835 de euro/persoana.

Rezerva acum si beneficiezi de o reducere de 15%: https://bit.ly/2Fb3Z5B

  1. Charter Santorini

Anthea Villas 2* este un complex cu accente arhitecturale traditionale, situat in Perissa, la doar 30 de metri distanta de plaja. Dispune de o piscina cocheta, facilitate pentru sporturi nautice, bar si bufet pentru mic-dejun.

Beneficiezi de 7 nopti de cazare, self catering, transport cu avionul si toate taxele incluse la doar 414,50 euro/persoana.

Rezerva acum si beneficiezi de o reducere de 10%: https://goo.gl/otCdpc

Consulta toate ofertele Dertour si descopera destinatii ideale de vacanta: https://www.dertour.ro/early-booking