Antalya, foto Mikael DamkierAntalya este una dintre zonele preferate de romani pentru petrecerea concediului deoarece aici se gasesc plaje spectaculoase si peisaje asemenea, viata de noapte este vibranta, iar istoria locului este bogata si plina de mister. Aceasta destinatie este recomandata in orice sezon datorita climatului mediteranean cu veri fierbinti si ierni blande.

Fiecare hotel din zona Antalya poate fi considerat un oras de sine statator, imensele resorturi avand tot ce le trebuie pentru a oferi un concediu relaxant celor cazati. In Antalya hotelurile sunt absolut incredibile: arhitectura deosebita, gradini exotice care se prelungesc pana pe plajele private, restaurante internationale si gastronomie de exceptie.

In resorturile din zona Antalya cei mici se pot distra la Aqualand, pot viziona filme de desene animate sau se pot juca in Luna Park, un mini parc de distractii unde se vor simti in largul lor. Asadar, parintii nu trebuie decat sa se bucure de sejur, copiii avand un loc de joaca asigurat.

5 oferte in Turcia

  1. Litore Resort Hotel & Spa*****Litore Resort

Hotelul s-a deschis in mai 2015 si se intinde pe o suprafata generoasa de 15.000 mp.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: animatie, mini librarie, cinema exterior, internet wireless, mini golf, sah, un restaurant principal, 3 restaurante, 6 baruri pozitionate in diferite zone, o patiserie, muzica live in diferite seri, 2 restaurante la care se servesc snackuri la piscina si pe plaja, bufet special pentru cei ce sunt la regim.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu all inclusive, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la pretul de 508 euro/persoana –> http://bit.ly/1Wftmtd

  1. Otium Eco Club Side*****Otium

Membru al lantului hotelier Otium Hotels International, Otium Eco Club Side a fost premiat de catre Top Hotels, in anul 2013, cu “Certificate of Excellence”. Este optiunea perfecta pentru familii cu copii si pentru iubitorii conceptului eco friendly. Otium Eco Club Side dispune de 426 de camere repartizate in 3 cladiri principale si 17 vile, pe o suprafata totala de 51.000 mp, hotelul fiind renovat complet in 2009.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu all inclusive, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la pretul de 533 euro/persoana –> http://bit.ly/1RnjfKM

  1. Barut Lara Resort Spa And Suites*****Barut Lara

Lara Resort Spa & Suites 5*, membru al lantului hotelier Barut, a fost construit in anul 2005 in regiunea Lara, care se bucura de prezenta celor mai frumoase plaje din Antalya. Complexul de lux de 5* se intinde pe o suprafata totala de 110.000 mp, fiind amenajat in perfecta armonie cu natura. Este o locatie destinata in principal familiilor.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la pretul de 752 euro/persoana –> http://bit.ly/1NJoCte

  1. Sherwood Club Kemer*****Sherwood Club 2

Membru al lantului hotelier Sherwood Resorts & Hotels, Sherwood Club Kemer 5* a fost construit in anul 2014 in Göynük, pe malul marii. Conceput ca un holiday village ce se intinde pe o suprafata de 130.000 mp, hotelul dispune de 400 de camere repartizate in bungalow-uri si apartamente.

Toate camerele de la Sherwood Club Kemer sunt echipate cu aer conditionat (si cu incalzire), balcon, o zona de relaxare, seif, TV cu ecran plat si programe prin satelit, minibar (alimentat zilnic), telefon, uscator de par, parchet din lemn masiv (cu exceptia camerelor de la parter, care au gresie), fierbator de apa, room-service 24 ore.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la pretul de 675 euro/persoana –> http://bit.ly/1syT5A2

  1. Alva Donna Exclusive Hotel*****Alva Donna

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5* este amplasat in regiunea Bogazkent din Belek pe un spatiu total de 64.000 mp, fiind inconjurat de frumusetea Marii Mediterane si de verdele gradinilor luxuriante. Hotelul exclusivist se afla chiar pe plaja, oferindu-le oaspetilor sai momente de relaxare si maxima satisfactie.

Construit in anul 2005 si complet renovat in 2011, complexul ultra all inclusive a fost recomandat in 2013 de Zoover, HolidayCheck si TripAdvisor, fiind totodata premiat cu Certificatul de Excelenta pentru cel mai luxos si mai bun hotel de familie din Belek.

Petrece aici 7 nopti, cazare in camera dubla cu ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri, toate taxele de aeroport incluse la pretul de 660 euro/persoana –> http://bit.ly/27Sgo8B

*Sursa foto: Mikael Damkier / Shutterstock.com