Bucovina, foto Seqoya

© Seqoya / Shutterstock.com

Bucovina este o zona care, odata descoperita, ramane in inima calatorului. Dorul de liniste, natura, traditii si bogatie culturala ii face pe cei care au vizitat cel putin o data Bucovina sa-si doreasca sa se intoarca macar pentru un weekend. In plus, Bucovina este o zona in care bucatele traditionale sunt la ele acasa, preparatele culinare cu traditie nelipsind de pe masa bucovinenilor.

Valea Prahovei este preferata in special pe timpul iernii datorita partiilor de ski, dar zona are foarte multe de oferit si in celelalte anotimpuri. Daca pui la socoteala aerul curat si distanta relativ mica fata de capitala, devine clar de ce aceasta zona este preferata de bucurestenii care simt nevoia de putina relaxare.

4 oferte in Bucovina si Valea Prahovei

1. Hotel Dragului***, PredealHotel Dragului

Amplasata in centrul orasului Predeal, Pensiunea Dragului se afla la numai 500 m de partia Clabucet si are o capacitate de 38 locuri. De asemenea, pensiunea va pune la dispozitie un restaurant intim cu o capacitate de 60 locuri, unde puteti servi atat preparate din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala.

Tarif: 3 nopti de cazare cu mic dejun costa 66 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1VUkesn

2. Hotel Sport & SPA****, Poiana BrasovHotel Sport & SPA

Cu o locatie pitoreasca la poalele masivului Postavaru, langa partiile de schi si in mijlocul unei paduri de conifere, hotelul Sport & Spa se afla in Poiana Brasov. Orasul medieval Brasov este la doar 15 km, iar castelul Bran, cunoscut drept castelul contelui Dracula, se afla la doar 25 km de Poiana Brasov.

Tarif: 3 nopti de cazare cu mic dejun costa 147 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1V0SXFB

3. Hotelul Toaca Belevue****, Gura HumoruluiToaca Bellevue

Hotelul Toaca Bellevue este asezat pe dealul Toaca. Cele 33 de camere confortabile (24 de camere twin, 4 matrimoniale, 3 garsoniere si 2 apartamente), cu balcon au urmatoarele dotari: TV-LCD, internet, minibar, telefon, cabina dus, room-service, senzori de fum.

Tarif: 3 nopti de cazare cu demipensiune costa 373 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1XuVTbh

4. Best Western Club de Munte****, BucovinaBest Western Bucovina

Hotelul Best Western Bucovina este aflat in imediata apropiere a faimoaselor manastiri pictate, inconjurat de Obcinele Bucovinene. Best Western Bucovina – Club de Munte va ofera posibilitatea de a va imbogati orizontul spiritual, de a cunoaste vechi obiceiuri pastrate doar in aceasta zona si de a evada din cotidian catre un colt de rai.

Tarif: 3 nopti de cazare cu all inclusive costa 292 euro/persoana.

Rezerva aici: http://bit.ly/1oWYKOl