Tzekos VillasVremea da semne ca se incalzeste, iar vara pare mult mai aproape. Daca abia astepti sa iti faci bagajele si sa fugi intr-o vacanta binemeritata, noi iti sarim in ajutor cu oferte reduse pentru una dintre cele mai interesante destinatii din Grecia, Santorini.

Stiai ca Santorini este inclusa in Top 10 al celor mai frumoase insule din lume? Ti-am pregatit o lista cu cele mai interesante oferte care beneficiaza de reducerile Early Booking. Nu uita, poti rezerva orice vacanta cu numai 99 euro!

Oferta Hotel Marybill 3*

Proprietate de familie, hotelul Marybill se afla la 150 de metri de plaja cu nisip vulcanic din statiunea Perissa, aproape de zona cu taverne, cafenele si magazine. Hotelul pune la dispozitie camere traditionale, confortabile, care se deschid spre un balcon cu vedere la muntele Mesa Vuono.

Oferta include 7 nopti cazare in camera dubla standard cu mic dejun, transport cu avionul si toate taxele incluse, de la 485 euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% —> http://bit.ly/20mvq5jMarybill

Oferta Hotel Meltemi Village 3*

Parte din reteaua hoteliera Meltemi Hotels & Resorts (alaturi de alte 5 unitati din Santorini), Meltemi Village beneficiaza de o amplasare excelenta in statiunea Perissa, la 350 de metri de plaja si in imediata apropiere a centrului statiunii, fiind unul dintre primele hoteluri construite acolo.

Poti petrece aici 7 nopti in camera dubla standard cu mic dejun, transport cu avionul si toate taxele incluse, de la 545 euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% —> http://bit.ly/205VkozMeltemi Village

Oferta Hotel Kamari Beach 3*

Hotelul Kamari Beach 3* ofera oaspetilor sai vederi minunate la Marea Egee si la plaja cu nisip, fiind amplasat pe malul marii.

Oferta include 7 nopti cazare in camera dubla superioara cu mic dejun, transport cu avionul si toate taxele incluse, de la 639 euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% —> http://bit.ly/1Q9HpISKamari Beach

Oferta Tzekos Villas 4*

Tzekos Villas este situat in Fira, orasul de resedinta al insulei Santorini. Este construit in stanca, in arhitectura specifica insulelor cicladice, in forma de amfiteatru si dispus pe 3 nivele. Hotelul detine cea mai mare piscina din Fira si a fost rasplatit in 2013 cu Certificate of Excellence din partea site-ului de calatorii TripAdvisor.

Aici poti petrece 7 nopti in camera dubla standard, cu mic dejun, transport cu avionul si toate taxele incluse de la 939 euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% —> http://bit.ly/1RY3D6kTzekos Villas 2

Oferta Hotel Aressana 5*

Clasificat la 5 stele, Aressana este unul dintre cele mai bune hoteluri din Santorini, fiind amplasat aproape de centrul orasului. Este membru al prestigioasei retele internationale Small Luxury Hotels of the World. Elegant si linistit, cu o arhitectura specific cicladica si servicii excelente, Aressana este locatia perfecta pentru o vacanta deosebita in capitala insulei Santorini. Hotelul este recomandat in special turistilor aflati in luna de miere si cuplurilor care doresc sa petreaca un concediu romantic, relaxant si lipsit de griji.

Petrece 7 nopti in camera dubla clasica cu mic dejun, transport cu avionul si toate taxele incluse de la 959 euro/persoana.

Rezerva acum si profita de reducerea de 10% —> http://bit.ly/1UGmelkAressana

Santorini este renumita pentru caldera, apusuri de soare spectaculoase si plaje cu nisip negru. Noi iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri si sa vizitezi macar o data aceasta destinatie. Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.