Hotel Fodele Beach 2Peisaje exotice, plaje cu nisip fin, ape limpezi de culoarea turcoazului… nu este greu deloc sa te indragostesti de Creta! De aceea, venim in intampinarea ta cu oferte Early Booking cu reducere de pana la 20%, pentru a petrece un sejur de vis aici. Ne poti confirma cand te intorci din vacanta daca ai devenit un indragostit iremedial al taramului grecesc. Nu uita, poti rezerva orice vacanta cu numai 99 euro!

Iata cateva oferte avantajoase pe insula care te rasfata cu 300 de zile de soare pe an:

Hersonissos Central 3*Hotel Hersonissos Central

Hersonissos Central 3* din insula Creta, membru al lantului hotelier Hersonissos group Hotels, este amplasat foarte aproape de plaja si de oras. Un hotel decorat simplu, dar care ofera oaspetilor sai o atmosfera de familie si o locatie foarte avantajoasa. A fost construit in 1988 si renovat in anul 2013 (camerele superioare au fost renovate in 2014).

Poti petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla standard cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri si taxe de aeroport incluse, de la 339 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu numai 99 euro —> http://bit.ly/1O4vYQY

Hotel Albatros 4*Hotel Albatros

Hotelul Albatros este situat la 5 minute de mers pe jos de faimosul oras Hersonissos – cunoscut pentru viata sa de noapte – si ofera spatii de cazare de 5 stele la un standard ridicat de confort si calitate, ospitalitate cretana si o locatie aflata la doar 20 de metri de plaja. Hotelul are doua piscine, un centru wellness si 2 restaurante, precum si o sala de conferinte care poate gazdui pana la 170 de persoane. Va puteti rasfata la centrul spa Euphoria cu masaje si tratamente faciale. Acesta include o cada cu hidromasaj, baie de aburi, sauna si o sala de gimnastica.

Oferta include 7 nopti cazare in camera dubla, depeminsiune (mic dejun si cina), transport cu avionul, transferuri si taxe de aeroport incluse, de la 429 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu numai 99 euro —> http://bit.ly/1WfZ0my

Hotel Vantaris Beach 4*Hotel Vantaris Beach

Membru al lantului Vantaris Hotels, complexul de 4* Vantaris Beach din Creta este situat in zona de nord-est a insulei, pe cea mai lunga plaja din Creta. Locatia este perfecta, chiar deasupra plajei Kavros, cu vederi minunate asupra marii. Este foarte potrivit pentru familiile cu copii, iar numarul mare de facilitati promite vacante de neuitat. Locatia este foarte indragita de iubitorii de natura, deoarece combina muntele, marea si animalele salbatice cu peisajele de o frumusete incomparabila, cum ar fi Lacul Kournas situat la cativa kilometri, care a fost inclus in reteaua Natura 2000, fiind o zona protejata pentru pasari.

Oferta include 7 nopti cazare in camera dubla, depeminsiune (mic dejun si cina), transport cu avionul, transferuri si taxe de aeroport incluse, de la 575 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu numai 99 euro —> http://bit.ly/1muqFE8

Hotel Santa Marina Beach 4*Hotel Santa Marina Beach

Hotelul Santa Marina Beach este situat pe o plaja lunga cu nisip, in satul Agia Marina, in cea mai frumoasa regiune din vestul Cretei si la 8 km de renumitul oras pitoresc Chania. Santa Marina Beach Hotel face parte din Giannoulis Hotels and Resorts, lantul de boutique hoteluri caracterizate prin stil si eleganta.

Poti petrece aici 7 nopti cazare in camera dubla, depeminsiune (mic dejun si cina), transport cu avionul, transferuri si taxe de aeroport incluse, de la 587 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu numai 99 euro —> http://bit.ly/1V5Xint

Hotel Fodele Beach 5*Hotel Fodele Beach

Partener al grupului 1-2 FLY FUN CLUB, hotelul Fodele Beach a primit in 2014 Certificatul de Excelenta oferit de TripAdvisor. Este un complex all inclusive de lux, situat la malul marii, pe plaja cu nisip din Fodele, pe coasta de nord a Cretei. Include un parc acvatic si 3 piscine. Hotelul este construit in stil renascentist, avand 412 camere in bungalow-uri dispuse sub forma de amfiteatru.

Oferta include 7 nopti cazare in camera dubla cu vedere la munte, all inclusive, transport cu avionul, transferuri si taxe de aeroport incluse, de la 625 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu numai 99 euro —> http://bit.ly/1LiVMJ7

______________

Nu uita, Creta este cea mai mare insula a Greciei si a cincea ca dimensiune din Marea Mediterana, iar odata ajuns aici vei fi impresionat de oraselele pitoresti, privelistile incantatoare, plajele cu nisip fin si relieful variat.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.