Belvedere Gerekas Luxury Suites 2Stim ca abia astepti sa vina vara pentru a putea pleca in concediu undeva departe, la caldura si plaja. Castele de nisip, muzica in surdina, plaja Navagio sau Paleokastritsa – suna tentant, nu? Profita de ofertele Early Booking Dertour si poti admira de aproape doua dintre cele mai cunoscute insule ale Greciei: Zakynthos sau Corfu.

Aqua Bay, ZakynthosAqua Bay

Hotel modern si elegant, inaugurat in 2013, se afla in apropiere de centrul statiunii Tsilivi, la 300 de metri de plaja cu nisip (premiata Blue Flag) si in imediata vecinatate a parcului acvatic.

Unitatea dispune de 68 de camere Standard si Family, cu suprafete cuprinse intre 30 si 40 de metri patrati, 70% dintre acestea avand balcoane cu vedere la piscine, restul fiind cu vedere la gradina complexului.

Oaspetii care vor sa se relaxeze pot merge la Mini-Spa-ul cu din complex care dispune de camere de masaj si tratamente de infrumusetare, la centrul fitness.

Cei aflati in cautarea aventurii, dar si familiile cu copii au acces (nelimitat) gratuit la parcul acvatic de langa complex, la tobogane intre orele 10:00 – 18:00, precum si la cele 2 piscine (dintre care una cu valuri) cu prosoape, sezlonguri si umbrele.

Oferta include 7 nopti de cazare cu all inclusive, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 737 euro/ persoana.

Corfu Palace, CorfuCorfu Palace

Impresionant si foarte faimos, hotelul de lux Corfu Palace 5* din Kannoni este o adevarata opera arhitectonica. A fost construit in 1954 de renumitul arhitect Sakelarios, iar de frumusetea sa s-au bucurat personalitati remarcante, precum Constantin Karamanlis, Jimmy Carter, Anthony Quinn sau Jacqueline Bisset.

Hotelul are o pozitie privilegiata, fiind amplasat in centrul insulei Corfu si la doar 5 minute distanta de vestitul bulevard Liston, oferind in acelasi timp o vedere unica spre golful Garitsa si vechea fortareata. La fel de impresionante sunt si treptele care urca spre hotel, din marmura alba, alaturi de cele 106 camere elegante si luxoase repartizate intr-o cladire principala si bungalow-uri. Atmosfera este foarte ospitaliera.

Oferta include 7 nopti cu mic dejun, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 725 euro/persoana.

Sunshine Corfu, CorfuSunshine Corfu

Hotel Sunshine Corfu este asezat direct pe plaja, in vecinatatea orasului Nissaki si la circa o jumatate de ora de mers cu masina de centrul orasului Corfu. Construit sub forma de amfiteatru, in trepte, pe un deal verde cu maslini si pini, cu o minunata panorama asupra Marii Ionice, complexul este un paradis all inclusive unde facilitatile moderne si camerele luxoase se imbina cu oferta excelenta a preparatelor din restaurante.

Oferta include 7 nopti de cazare cu all inclusive, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 529 euro/persoana.

Mayor Mon Repos Palace, Corfu

Mayor Mon Repos PalaceHotelul este situat in golful Garitsa din Corfu, oferind turistilor vederi panoramice superbe spre vechiul fort venetian al orasului si Marea Ionica. Amenajarile sunt si ele demne de ochiul unui artist – mobilierul este vechi, din secolul 18, si a apartinut Palatului Achillion. Cu toate acestea, facilitatile sunt in ton cu vremurile actuale. Proprietatea este destinata exclusiv adultilor.

Oferta include 7 nopti de cazare cu mic dejun, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 520 euro/persoana.

Diana Palace, ZakynthosDiana Palace

Membru al grupului Diana Hotels, Diana Palace 4* a primit certificatul de excelenta TripAdvisor in anul 2013. Locatia este superba, amplasata pe unul dintre cele mai cosmopolite domenii din Argassi.

Complexul dispune de 120 de camere cu dotari si mobilier moderne. Sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit, telefon, frigider, baie privata, uscator de par, balcon, internet WiFi. Studiourile si apartamentele au in plus bucatarie echipata complet, frigider, cafetiera, prajitor de paine si cuptor cu microunde. Plaja cu nisip din Argassi se afla la 200m distanta de hotel.

Oferta include 7 nopti cu all inclusive, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 545 euro/persoana.

Belvedere Gerekas Luxury Suites, ZakynthosBelvedere Gerekas Luxury Suites 2

Belvedere Boutique este locul perfect pentru o vacanta de neuitat, fiind situat in frumoasa zona verde din Vassilikos, fara indoiala unul dintre cele mai frumoase locuri de pe insula Zakynthos. Construit pe partea laterala a unui mic deal, acesta are vedere la gradinile de chiparosi si la Gerakas si Porto Roma, cele mai bune doua plaje de pe intreaga insula (turistii pot ajunge la ele intr-o plimbare de circa 10 de minute).

Oferta include 7 nopti de cazare cu mic dejun, zbor cu avionul – toate taxele incluse. Tarifele incep de la 459 euro/persoana.

Ofertele speciale sunt valabile pentru biletele cumparate pana la data de 10 februarie 2016.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.