Sealight ResortVara aceasta singura ta grija va fi sa te bucuri din plin de marea superba, soarele care te imbratiseaza si nisipul fin. Pentru ca ne gandim la confortul tau, iti venim in intampinare cu oferte all inclusive reduse pana la 30%.

Am ales o serie de oferte avantajoase in Grecia, Spania si Turcia:

Sealight Resort 5*, KusadasiSealight Resort 2

Hotelul Sealight Resort 5* este amplasat pe un deal, de-a lungul coastei Marii Egee, inconjurat de paduri de pin si gradini minunate. Construit in anul 2007 pe o suprafata totala de 38.000 mp, hotelul a fost renovat in 2012, astfel incat acum se bucura de un spatiu extins si foarte bine ingrijit, de camere moderne, elegante. Situat pe faleza din Kusadası, complexul Sealight ofera o plaja de 300 m cu nisip. Complexul are un centru spa si 3 piscine in aer liber, care includ un tobogan de apa si o piscina cu apa de mare.

Profita de reducerea de 30% si petrece aici 7 nopti, ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 575 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/1SPHQOG

Delphin Botanik Platinum 5*, AntalyaDelphin Botanik Platinum

Delphin Botanik Platinum 5* este un hotel de lux, cu servicii High Class All Inclusive, amplasat in mijlocul unei gradini cu palmieri si flori multicolore. Membru al lantului hotelier Delphin, complexul a fost deschis in primavara anului 2014 si numara 453 de camere amenajate cu stil, intr-o cladire principala cu 6 etaje – aproape jumatate din ele avand vedere la mare.

Profita de reducerea de 20% si petrece aici 7 nopti, all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 595 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/1SPGOT1

Hotel Pegasos 4*, RhodosPegasos

Hotelul este situat pe coasta estica a insulei, la doar 2 km de centrul statiunii Faliraki, la 13 km distanta de orasul Rhodos si la 12 km distanta de aeroport. Localizarea hotelului si orarul transportului in comun ofera posibilitatea pentru a va bucura de viata urbana efervescenta fara agitatia si stresul unui oras mare, fiind perfect pentru familii.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti, all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 649 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/21bVksZ

Hotel Aquis Sandy Beach 4*, CorfuAquis Sandy Beach

Parte a retelei grecesti Aquis Hotels and Resorts, hotelul Aquis Sandy Beach este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje de nisip din Agios Georgios, fiind recomandat cuplurilor si familiilor care doresc o vacanta relaxanta, dar si cu distractie si animatie.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti, all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 667 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/1SPIvj3

Hotel Sentido Louis Plagos Beach 4*, ZakynthosSentido Louis Plagos Beach

Inconjurat de o zona linistita si pitoreasca cu carari incantatoare, hotelul Sentido Louis Plagos iti ofera mediul ideal pentru vacanta ta in Zakynthos. Standardul serviciilor este unul ridicat, dorinta celor de la Sentido fiind ca fiecare vacanta petrecuta in unul din resorturile lor sa devina memorabila pentru toate simturile tale. Recomandat tuturor categoriilor de turisti, resortul se adreseaza celor ce cauta calitatea intalnita atat in delicioasele preparate, serviciile centrului Spa, facilitatile sportive sau programele de animatie.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti, all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 729 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/1VBgg5R

Hotel Sirios Village 4*, Creta-ChaniaSirios Village

Hotelul se afla intr-una dintre cele mai frumoase zone din Chania, Kato Daratso, la 4 km vest de centrul Chaniei si la 14 km de Aeroport. Printre facilitatile hotelului se numara: room service, 2 piscine exterioare, 2 piscine exterioare pentru copii, teren de tenis si volei, Wi-Fi in lobby si salile de conferinte gratuit, loc de joaca pentru copii in aer liber, mini market si magazin cu suveniruri, serviciu de baby sitting (la cerere), birou de inchirieri masini, parcare, serviciu de curatatorie, camera pentru bagaje, sala de fitness, hamam, tenis de masa, sah, darts, billiard, jocuri video.

Profita de reducerea de 20% si petrece aici 7 nopti, all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 765 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/1Os1yZ4

Hotel Flamingo 4*, MallorcaFlamingo

Flamingo Hotel este alegerea perfecta pentru cuplurile care doresc sa imbine relaxarea si distractia in minunata insula Mallorca. Acest hotel ‘adults only’ se remarca prin pozitia privilegiata in centrul Palma Beach oferind servicii deosebite si o panorama excelenta asupra zonei.

Profita de reducerea de 10% si petrece aici 7 nopti, all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse, de la 1035 euro/persoana.

Rezerva acum vacanta cu doar 99 euro avans —> http://bit.ly/1T3Asj3

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.