Delta Dunarii Porojnicu Stelian Shutterstock

*Sursa foto: Porojnicu Stelian / Shutterstock.com

Mai sunt cateva zile si intram oficial in lunile de vara, iar primul gand ar trebui sa ne zboare la zilele de concediu. Daca lunile iulie si august sunt destinate sejururilor mai lungi, in strainatate, de ce nu iei in calcul ca la inceputul verii sa dai o fuga pana la Marea Neagra sau Delta Dunarii? Iti poti reincarca bateriile in Delta noastra, care este cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa, te poti plimba pe plaja cu nisip fin din Mamaia sau te poti simti din nou copil in parcul acvatic Aqua Magic.

Iata 5 oferte in Delta Dunarii si pe litoralul romanesc:

  1. Green Village Resort****, Sfantu Gheorghe – TulceaGreen Village

Resortul de 4 stele Green Village inseamna atat o vacanta pe litoral, cat si o evadare in inima Deltei. Daca te cazezi la Green Village iti recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace.

Daca esti si amator de pescuit inseamna ca aici te vei simti ca in rai si te vei putea intoarce cu o multime de povesti pe care sa le spui prietenilor pescari. In fiecare an, in aceasta zona se prind somni de 60 – 80 kg.

Petrece aici 5 nopti in perioada 29 mai – 3 iunie, cazare in camera dubla cu mic dejun, la pretul de 107 euro/persoana –> http://bit.ly/249jD78.

  1. New Hotel Egreta****, Dunavatu De JosNew Hotel Egreta

New Egreta Hotel 4* ofera acces facil pentru turistii care doresc sa ajunga in Delta cu masina. Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: gradina cu plante locale si specii aduse din 5 tari si de pe 2 continente, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele, centru Spa (piscina interioara incalzita, hammam, sauna finlandeza, masaj).

Petrece aici 5 nopti in perioada 5 – 10 iunie, cazare in camera dubla cu mic dejun, la pretul de 191 euro/persoana –> http://bit.ly/1VjWkqL

  1. Zenith Conference And Spa****, MamaiaZenith Conference and SPA

Hotelul Zenith Conference And Spa (Ex Golden Tulip) Mamaia face parte din grupul hotelier Louvre Hotels si a primit de trei ori distinctia de “Cel mai fashionable hotel de 4 stele de pe litoralul romanesc”. Hotelul este deschis tot timpul anului si pune la dispozitia oaspetilor sai cel mai mare si modern centru de conferinte si evenimente de pe litoralul romanesc.

Petrece aici 6 nopti in perioada 6 – 12 iunie, cazare in camera dubla cu mic dejun, la pretul de 118 euro/persoana –> http://bit.ly/1WWvAyb

  1. Hefaistos***, MamaiaHefaistos

Hotelul Hefaistos Mamaia a fost renovat si regandit complet in anul 2014 si este un hotel micut, cu 4 nivele, deservit de lift, ce pune la dispozitia turistilor 50 de camere duble. Hotelul este situat in centrul statiunii Mamaia, langa Cazino si la circa 100 metri de plaja. Accesul la principalele atractii turistice ale statiunii se face foarte usor, prin scurte plimbari placute pe faleza statiunii, la doar 1 minut de mers pe jos de Cazino cu zona de magazine, restaurante si terase, la 5 minute de mers pe jos de Aquamagic si 10 minute de Satul de Vacanta.

Petrece aici 6 nopti in perioada 6 – 12 iunie, cazare in camera dubla cu mic dejun, la pretul de 106 euro/persoana –> http://bit.ly/1sRzxrs

  1. INTER*****, VenusInter

Hotelul a fost renovat complet si deschis in anul 2013 sub numele de INTER, pana atunci fiind fostul hotel Carmen. Hotelul INTER ofera 98 de spatii de cazare dispuse pe 5 nivele. Camerele ofera, pe langa designul interior deosebit, si o priveliste spectaculoasa, de unde puteti admira imaginea feerica a Marii Negre.

Petrece aici 6 nopti in perioada 6 – 12 iunie, cazare in camera dubla cu mic dejun, la pretul de 170 euro/persoana –> http://bit.ly/1TLzJ5h