Port River Hotel and SPA 2Antalya este o statiune de vacanta frumoasa si plina de viata, printre romani fiind probabil cea mai cunoscuta destinatie de vacanta din Turcia.

Elementele care fac din Antalya sa fie o destinatie de succes sunt multe si variate. Clima din Antalya face ca aceasta destinatie sa fie perfecta pentru cei care prefera soarele si apa, vremea fiind calda de la inceputul primaverii si pana tarziu in toamna. Serviciile all inclusive care se regasesc in aproape toate hotelurile sunt un mare plus pentru cei care aleg aceasta destinatie. In plus, mai sunt si obiectivele turistice printre care ruinele orasului Myra, care se afla la 60 de km de Antalya, ruinele orasului Aspendos sau cele ale oraselor Termessos si Ariassos.

1. Port River Hotel and SPA*****Port River Hotel and SPA

Parte din lanţul “LRS Hotels”, complexul este unul dintre cele mai noi resorturi din Side, deschis in 2015. Are o suprafata totala de 30.000mp si dispune de 230 de camere standard si 47 de camere family room, repartizate intr-o cladire principala si 5 anexe cu 3-5 etaje.

Toate camerele sunt dotate cu TV LCD prin satelit, telefon, radio, seif, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, minibar (bauturile racoritoare se suplimenteaza zilnic, gratuit), fierbator electric pentru ceai si cafea, balcon, internet Wi-Fi gratuit si room-service contra cost. Curatenia in camera se efectueaza zilnic, iar lenjeria se schimba de 2 ori pe saptamana. Exista 4 camere standard special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati, iar camerele familiale dispun de 2 dormitoare cu usa.

Reducere EB 50% pana la 30.04.2016. Pentru 370 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/25N6aFz

2. Royal Alhambra Palace*****Royal Alhambra Palace

Membru al lantului hotelier Stone Group Hotels, Royal Alhambra Palace a fost premiat cu “Certificate of Excellence” in 2014 de catre TripAdvisor si HolidayCheck, a fost recomandat in 2013 de Zoover Holiday Reviews, iar plaja sa privata este distinsa cu ”Blue Flag”.

Reducere EB 37% pana la 30.04.2016 din cazare. Pentru 622 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/22f53tC

3. Alva Donna Exclusive Hotel*****Alva Donna Exclusive Hotel

Alva Donna Exclusive Hotel & Spa 5* este amplasat in regiunea Bogazkent din Belek pe un spatiu total de 64.000 mp, fiind inconjurat de frumusetea Marii Mediterane si de verdele gradinii luxuriante. Hotelul exclusivist se afla chiar pe plaja, oferindu-le oaspetilor sai momente de relaxare si maxima satisfactie.

Reducere EB 30% pana la 30.04.2016 din cazare. Pentru 523 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1RGjfu5

4. Aydinbey Famous Resort*****Aydinbey Famous Resort

Aydinbey Famous Resort 5* este un complex hotelier amplasat in regiunea Boğazkent la malul marii, pe o intindere care acopera 16.000 mp, mare parte din aceasta suprafata fiind acoperita cu verdeata: plante, flori, palmieri si arbusti exotici.

Oferta pana in data de 11.04.2016. Pentru 361 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1USofOG

5. Granada Luxury Resort*****Granada Luxury Resort

Granada Luxury Resort 5* este un hotel modern din regiunea Alanya, denumita capitala turismului din Turcia, care se bucura de o priveliste superba. Construit in 2010 pe o suprafata totala de 24.000 mp, hotelul a fost distins de Holiday Check Quality in 2014 si TripAdvisor in 2013.

Reducere EB 25% pana la 30.04.2016 din cazare. Pentru 471 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Rezerva aici: http://bit.ly/1q90LI8