HSM PresidentSpania inseamna monumente antice lasate de romani, castelele medievale, orase vibrante ca Barcelona si Madrid, un amestec fantastic de atractii culturale, dar si insule cu adevarat minunate unde peisajul variaza la tot pasul.  Plajele fara numar care impanzesc coasta Spaniei sau insulele cunoscute iti ofera acele clipe de liniste pe care orice persoana si le doreste intr-un concediu. Iata 5 oferte din Spania:

Hotel Riviera – IbizaRivieraHotelul se afla intr-o statiune animata, la doar cativa pasi de plaja golfului San Antonio, la mica distanta de punctul de plecare al autobuzelor si feriboturilor care fac legatura cu capital insulei. Hotelul se afla 25 de minute distanta de aeroportul Ibiza si la 20 de minute de cluburile Privilege Ibiza si Cafe del Mar.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai numeroase facilitati incluzand o receptie deschisa 24/7, restaurant, piscina pentru adulti si piscina pentru copii cu sezlonguri si umbrele, terasa cu 2 piscine pentru adulti si copii, bar pe terasa , gradina, sala de fitness si mese de billiard.

Tarif pentru 2 persoane: 1124 euro, 7 nopti, bilete de avion, taxe incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport.

HSM Canarios Park – MallorcaHSM

Membru al lantului hotelier Saint Michel, HSM Canarios Park 3* este amplasat in Calas de Mallorca, pe coasta de est a insulei pitoresti. Construit in 1970 si renovat in iarna anului 2001, hotelul dispune de un total de 323 de camere cu facilitati moderne, dispuse pe cele 6 etaje ale cladirii principale. Gradina complexului are o suprafata de 40.000 mp, in care troneaza o piscina.

Tarif pentru 2 persoane: 1223 euro, 7 nopti, all inclusive, bilete de avion, taxe incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport.

Sol Guadalupe – MallorcaSol Guadalupe

Sol Guadalupe 4*, membru al lantului hotelier Sol Melia, este situat la o distanta foarte mica de centrul turistic al statiunii Magaluf din insula Mallorca, dar totodata departe de zgomotul orasului. Hotelul a fost construit in 1973 si renovat in anul 2001. Complexul este ideal pentru familiile cu copii, intrucat dispune de o bucatarie in sistem self-catering disponibila non stop.

Tarif pentru 2 persoane: 1405 euro, 7 nopti, bilete de avion, taxe incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport.

HSM President – MallorcaHSM President 2Parte din lantul hotelier Hoteles Saint Michel, HSM President 4* este amplasat in zona rezidentiala luxoasa a orasului Puerto de Alcúdia, la mai putin de 1 km de golful Alcúdia.

Construit in 1989 si renovat complet in anul 2006, complexul hotelier pune la dispozitia turistilor 242 de camere distribuite pe cele 6 etaje ale cladirii. HSM President este inconjurat de gradini luxuriante cu plante mediteraneene si terase amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare in jurul piscinelor cu apa dulce.

Tarif pentru 2 persoane: 1446 euro, 7 nopti, demipensiune bilete de avion, taxe incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport.

Hotel Troya – TenerifeTroya

Membru al lantului hotelier ”Alexandre Hotels”, hotelul Troya 4* este inconjurat de gradini tropicale care ofera turistilor o atmosfera relaxanta de vacanta. Plaja cu nisip se afla la doar 50 de metri de hotel. La 300 de metri de hotel se afla si o statie de autobuz, care face legatura cu statiunile invecinate.

Tarif pentru 2 persoane: 1767 euro, 7 nopti, demipensiune bilete de avion, taxe incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport.

 

*Toate ofertele sunt valabile pana la data de 28.02.2016