Santorini, foto Allard One

*Sursa foto: Allard One / Shutterstock.com

August este probabil cea mai iubita luna a anului si acest lucru se datoreaza in principal faptului ca august este luna concediilor. In aceasta perioada ne simtim mai liberi si uitam de stresul din viata de zi cu zi, iar gandul ne sta numai la soare, piscine si plaja. Asadar, ai toate motivele sa iubesti luna august!

Profita la maximum de aceasta perioada intr-un sejur pe una dintre insulele Baleare, iar pentru soare garantat, insulele grecesti trebuie sa fie una dintre primele optiuni. In plus, daca vrei ospitalitate si servicii de inalta clasa, alege Antalya si profita de preturile la pachetele pentru aceasta destinatie.

Iata cateva dintre propunerile noastre pentru luna august:

Grecia

Insulele grecesti Corfu, Creta, Zakynthos sau Rhodos sunt foarte la moda, insa daca vrei sa te simti ca un adevarat VIP trebuie sa alegi Santorini.

Kouros Village****, Santorini1. Kouros Village

In sudul Insulei Santorini la 50m de plaja din Perissa este localizat Hotelul Kouros Village. Numele hotelului provine de la vechile statui grecesti Kouross.

Tarif: 663 euro/persoana, 7 nopti, mic dejun, bilete de avion si taxe de aeroport incluse. Link: http://bit.ly/2aQpUFB

Golden Beach****, Creta2. Golden Beach

Recent renovat, hotelul Golden Beach, parte a lantului hotelier Golden Hotel, este situat la 500 de metri de centrul statiunii Hersonissos si la cateva minute de plaja cu nisip. Hotelul este situat aproape de Limenas Hersonissou (Center), fiind o alegere excelenta pentru calatorii interesati de cluburi, restaurante si viata de noapte.

Tarif: 680 euro/persoana, 7 nopti, demipensiune, bilete de avion si taxe de aeroport incluse. Link: http://bit.ly/2b1TVyf

 

Insulele Baleare

Insulele Baleare, Mallorca si Ibiza sunt printre cele mai apreciate destinatii ale turistilor romani deoarece peisajul este diversificat si impresioneaza prin plajele minunate si natura fascinanta.

Piscis Park**, Ibiza3. Piscis Park

Piscis Park Hotel reprezinta varianta ideala pentru tinerii in cautare de distractie pe plajele din Ibiza. Acest hotel destinat adultilor se afla in centrul statiunii San Antonio la mica distanta de zona cu celebrele cluburi de noapte si cafenele Mambo, Caf del Mar, Es Paradis si Eden.

Tarif: 997 euro/persoana, 7 nopti, mic dejun, bilete de avion si taxe de aeroport incluse. Link: http://bit.ly/2akCMy5

Sol Guadalupe****, Mallorca4. Sol Guadalupe

Sol Guadalupe 4*, membru al lantului hotelier Sol Melia, este situat la o distanta foarte mica de centrul turistic al statiunii Magaluf din insula Mallorca, dar totodata departe de zgomotul orasului. Hotelul a fost construit in 1973 si renovat in anul 2001. Complexul este ideal pentru familiile cu copii, intrucat dispune de o bucatarie in sistem self-catering disponibila non stop.

Tarif: 869 euro/persoana, 7 nopti, demipensiune, bilete de avion si taxe de aeroport incluse. Link: http://bit.ly/2atRkLv

Bulgaria

Sunny Beach si Albena sunt doua locatii unde puteti petrece un concediu de neuitat.

Magnolia Lux***, Albena5. Magnolia Lux

Complexul Magnolia 3* este situat in mijlocul unei oaze de verdeata – in zona de parc a statiunii Albena, aflata la aproximativ 800 de metri de plaja. Zona verde, linistea si aerul curat ofera turistilor sai conditiile perfecte pentru odihna, relaxare, dar si pentru distractie.

Tarif: 270 euro/persoana, 7 nopti, all inclusive. Link: http://bit.ly/2ahn9fq

Smartline Meridian****, Sunny Beach6. Smartline

Smartline Meridian este un hotel de 4* situat aproape de centrul statiunii Sunny Beach, intr-o zona foarte accesibila – aproape de zona de cumparaturi, de divertisment, restaurante si baruri. Astfel, turistii care opteaza pentru aceasta locatie se vor putea bucura din plin de o vacanta placuta si reconfortanta.

Tarif: 310 euro/persoana/7 nopti, all inclusive. Link: http://bit.ly/2ahn9fq

Turcia

Turcia iti ofera tot ce ai nevoie pentru o vacanta de neuitat: hoteluri de lux, mancare pentru toate gusturile, piscine, etc.

The Panorama Hill****, Kusadasi7. The Panorama Hill

The Panorama Hill 4* este amplasat la marginea orasului Kusadasi, vizavi de Castelul Kusadasi si de plaja Ladies de la Marea Egee, oferind o imagine impresionanta asupra intregului golf. In incinta hotelului exista un restaurant cu terasa acoperita, unde poate fi luat micul dejun tip bufet. Oaspetii se pot relaxa la centrul Spa cu o baie turceasca (hamam), sauna sau masaj sau la piscina in aer liber. De asemenea, turistii isi pot petrece timpul liber jucand tenis, biliard, darts sau tenis de masa.

Tarif: 399 euro/persoana, 7 nopti, all inclusive, bilete de avion si taxe de aeroport incluse. Link: http://bit.ly/2aAL71B

Aydinbey Famous Resort*****, Antalya8. Aydinbey

Aydinbey Famous Resort 5* este un complex hotelier amplasat in regiunea Bogazkent la malul marii, pe o intindere care acopera 16.000 mp, mare parte din aceasta suprafata fiind acoperita cu verdeata: plante, flori, palmieri si arbusti exotici.

Tarif: 607 euro/persoana, 7 nopti, ultra all inclusive, bilete de avion si taxe de aeroport incluse. Link: http://bit.ly/2aQuqUz