Promo_FB (1)Urmarim cu sufletul la gura competitiile de la Rio de Janeiro si tinem pumnii sportivilor romani. Insa Dertour a mai dat startul unei olimpiade, cea a vacantelor! Vrem sa alegem Campionul Vacantelor cu zeci de oferte avantajoase medaliate cu bronz, argint si aur si cu un concurs ce ofera ca premiu un super sejur in Grecia, in valoare de 2.500 euro.

Cum functioneaza concursul?

Pentru cei curiosi, concursul se desfasoara din 08 august pana pe 31 august 2016, inclusiv. In aceasta perioada, te asteptam pe pagina concursului sa rezervi vacante medaliate cu bronz, argint sau aur care iti aduc automat un voucher cadou in valoare de 25, 50 sau 100 euro.

  • Medalie de Bronz – pentru achizitia de pachete de servicii turistice cu o valoare intre 1.000 si 1.500 euro cu TVA inclusa, primesti 1 voucher valoric de 25 euro
  • Medalie de Argint – pentru achizitia de pachete de servicii turistice cu o valoare intre 1.501 si 2.000 euro cu TVA inclusa, primesti 1 voucher valoric de 50 euro
  • Medalie de Aur – pentru achizitia de pachete turistice de minimum 2.001 euro cu TVA inclusa, primesti 1 voucher valoric de 100 euro.

Voucherele cadou au o valabilitate de 1 an de la data emiterii (data la care a fost efectuata ultima plata conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice) si pot fi folosite pentru achizitionarea altor vacante.

Dar suprizele nu se opresc aici. La sfarsitul campaniei, vom efectua o tragere la sorti la care sunt inscrisi automat toti clientii Dertour care rezerva in perioada concursului pachete de servicii turistice ce fac obiectul campaniei, indiferent de valoarea achizitiei lor, iar castigatorul se va bucura de o vacanta in Grecia (charter), in valoare de 2500 euro. Acesta va fi anuntat pe data de 12 septembrie pe pagina dedicata campaniei de pe siteul Dertour si se va putea profita de vacanta anul viitor, in 2017.

Spor la rezervat si speram sa te trimitem in Grecia pentru vacanta viitoare!