Plaja Navagio, Zakynthos, foto Samot

© Simot / Shutterstock.com

Una dintre cele mai frumoase plaje din Zakynthos este Navagio, situata intr-un golf izolat, cu nisip fin si auriu, stanci abrupte de calcar si apa limpede si albastra, menite sa iti transforme vacanta intr-una de vis. Acest golf spectaculos este situat pe malul de nord-vest a insulei Zakynthos, in apropiere de satul Anafotiria. Plaja poate fi accesata doar cu barca, insa o poti admira si de sus, de pe laturile stancilor. Devenita deja simbol al insulei, este una dintre cele mai fotografiate plaje din Grecia.

Pentru ca vara aceasta sa fie una de neuitat, ti-am pregatit cateva oferte avantajoase, pentru a te relaxa la soare pe faimoasa plaja Navagio:

Astir Beach 3*- Laganas, ZakynthosAstir Beach

Hotelul este situat pe plaja cu nisip din statiunea Laganas (9 km lungime) cu nisip alb si ape putin adanci, preferata de familiile cu copii, dar si de broscutele caretta-caretta. Hotelul Astir Beach se afla la 7 km de orasul Zakynthos si 4 km de aeroport.

Mabely Grand 5*- Kampi, ZakynthosMabely Grand

Construit in 2008, hotelul Mabely Grand este unul dintre cele mai bune hoteluri de pe insula Zakynthos, fiind amplasat intr-o zona privilegiata, la 15 minute de mers cu masina de plaja Navagio. Este locul ideal pentru cei care doresc sa se relaxeze, sa admire apusurile de soare romantice, dar si sa descopere frumoasa insula Zakynthos.

Diana Palace 4*- Argassi, ZakynthosDiana Palace

Membru al grupului Diana Hotels, Diana Palace 4* a primit certificatul de excelenta TripAdvisor in anul 2013. Locatia este superba, amplasata pe unul dintre cele mai cosmopolite domenii din Argassi.

Filoxenia 4*- Tsilivi, ZakynthosFiloxenia

Hotelul Filoxenia este situat intr-o zona linistita, la cel mult o jumatate de ora de mers pe jos de plaja premiata Blue Flag din statiunea Tsilivi (distanta este de circa 1,5 km), precum si de centrul cosmopolitei statiuni de pe insula Zakynthos.

Best Western Zante Park 4*– Laganas, ZakynthosBest Western Zante Park

Clasificat la 4 stele, Best Western Zante Park Hotel, membru al lantului hotelier Best Western, este destinatia ideala pentru cei care calatoresc in Zakynthos, fiind potrivit atat pentru oaspetii de business, cat si pentru cei care sunt in cautarea unui concediu relaxant.

Sentido Louis Plagos Beach 4* – Tragaki, ZakynthosSentido Louis Plagos Beach

Inconjurat de o zona linistita si pitoreasca cu carari incantatoare, hotelul Sentido Louis Plagos iti ofera mediul ideal pentru vacanta ta in Zakynthos. Facand parte din prestigiosul lant international Sentido, hotelul este recomandat de HolidayCheck si castigator al certificatului de excelenta al prestigiosului TripAdvisor, cat si al premiului de sustenabilitate oferit de Travelife. Standardul serviciilor este unul ridicat, dorinta celor de la Sentido fiind ca fiecare vacanta petrecuta in unul din resorturile lor sa devina memorabila pentru toate simturile tale.

Pentru mai multe detalii, te asteptam pe site-ul Dertour sau in agentiile noastre.