*Sursa foto:  Rostislav Glinsky/Shutterstock.com

Desi vacanta de vara este pe sfarsite, Dertour vine cu oferte excelente pentru urmatoarea escapada. Daca te gandesti inca de pe acum la ce vei face in vacanta de Craciun, expertii Dertour iti propun doua destinatii numai bune pentru perioada sarbatorilor de iarna.

Ambele renumite pentru arhitectura deosebita, spiritul autentic, mancarea delicioasa, dar mai ales pentru pietele de Craciun, capitalele europene pe care Dertour ti le recomanda pentru acest an au fiecare un farmec aparte. Esti curios sa afli despre ce orase este vorba? Iata propunerile noastre:

Praga

Praga este una dintre cele mai frumoase destinatii europene. Pe langa spiritul medieval dat de cladirile centrului vechi, Praga se mandreste cu un numar impresionant de muzee si obiective turistice ce pot fi descoperite in orice anotimp. Daca nu stii inca ce poti vizita in timpul unui sejur in Praga, iata cateva atractii pe care nu trebuie sa le ratezi:

  • Podul Carol reprezinta una dintre cele mai importante obiective istorice din oras. Fiind singurul mod de traversare a raului Vltava pana la jumatatea secolului al XIX-lea, podul Carol – denumit initial Podul de Piatra sau Podul orasului Praga – a fost ridicat in secolul al XIV-lea, in locul unui fost pod ce a fost grav avariat in timpul unei inundatii puternice. Astazi, podul Carol este unul dintre cele mai cunoscute atractii turistice din oras.
  • Castelul din Praga este o adevarata lectie vie de istorie. Construit in secolul al IX-lea, complexul fortificat de cladiri ce inconjoara castelul propriu-zis a fost timp de multi ani resedinta conducatorilor cehi. Cetatea de aici nu numai ca este extrem de frumoasa si de valoroasa din punct de vedere istoric, dar detine si un record mondial –  cea mai vasta incinta fortificata din lume.
  • Catedrala St. Vitus este reperul central al cetatii din Praga, in jurul ei fiind construite toate cladirile din interiorul cetatii.Constructia actuala a fost ridicata in secolul al XIV-lea in stil gotic. Atat interiorul cat si exteriorul reprezinta adevarate opere de arta ce merita admirate cel putin o data in viata.
  • Casa care danseaza este un real fenomen in Praga. Datorita arhitecturii neobisnuite, aceasta constructie este una dintre cele mai fotografiate cladiri din Praga.

Un sejur in Praga in sezonul rece, in perioada sarbatorilor incepe de la 239.50 de euro de persoana, in acest pret fiind incluse biletele de avion, 3 nopti de cazare la un hotel de patru stele situat in centrul orasului si micul dejun. 

Mai multe detalii despre oferta pe http://bit.ly/2xQJGXO

Viena

Capitala Austriei este una dintre cele mai elegante orase europene. Fiind cel mai mare oras al Austriei, Viena este centrul cultural, economic si politic al tarii. Cu numeroase palate, gradini, catedrale si alte obiective turistice care merita vizitate, Viena reuseste sa atraga milioane de vizitatori in fiecare an. De departe cea mai frumoase perioada a anului in care poti vizita orasul printesei Sissi este cea a sarbatorilor de iarna. Atunci tot orasul se imbraca in straie pretioase de sarbatoare, iar pe strazile inguste stralucesc tot felul de lumini colorate.

Deschisa pentru publicul larg in perioada dinaintea sarbatorilor de iarna, piata de Craciun din inima orasului este atractia principala a orasului. Descopera si tu magia sarbatorilor intr-un loc de poveste cu ajutorul Dertour.

Rezerva-ti acum un loc pentru vacanta de Craciun in Viena si platesti numai 299 de euro de persoana pentru un sejur de 3 nopti la un hotel de 3 stele sau 4 stele. Afla mai multe detalii despre oferta pe http://bit.ly/2vJZjQh


Dertour te invita sa iti petreci sarbatorile de iarna intr-un decor de basm intr-una dintre cele mai frumoase capitale europene. Afla care sunt ofertele Dertour pe http://www.dertour.ro/piete-craciun