halkidiki, foto Aleksandar Todorovic

*Sursa foto: Aleksandar Todorovic / Shutterstock.com

Grecia este probabil cea mai vizitata tara de catre romani atunci cand vine vorba despre concediul de vara. In fiecare an, sute de mii de turisti romani aleg aceasta tara datorita peisajelor minunate sau a apei de un turcoaz parca ireal.

Daca v-ati saturat de insulele grecesti si doriti sa incercati sa vedeti cum este si pe continent, Halkidiki ar fi o alegere inspirata. Pe langa frumosul tarm al Marii Egee mai puteti vedea inca cateva obiective, cum ar fi:

– pestera Petralona, una dintre cele mai impresionante pesteri din Europa;

– muntele Athos, unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj din lume, care adaposteste 20 manastiri ce par neatinse de trecerea timpului;

– satul traditional Afitos care se remarca prin case construite din piatra, inscriptionate cu data constructiei si numele proprietarului;

– parcul lui Aristotel care este un parc stiintific ale carui exponate sunt reprezentari ale fenomenelor din natura.

Iata mai jos 5 oferte Dertour pentru Halkidiki:

  1. Daphne Holiday Club***Daphne Holiday Club

Complexul de 3* Daphne Holiday Club este situat pe un deal din satul Hanioti, bratul Kassandra, cu vedere spre golful Toroneos. Inconjurat de o plantatie de maslini care se intinde pe 10 hectare, complexul ofera oaspetilor 73 de camere amenajate in 10 cladiri cu cate 2 etaje, cu arhitectura traditionala.

Tarif 7 nopti cazare cu mic dejun – 245 euro/persoana –> Link: http://bit.ly/29iaOIh

  1. Royal Hotel***Royal Hotel

Hotelul Royal 3*este situate la 300 metri de plaja statiunii Polichrono, pe bratul Kassandra. Situat intre dealurile verzi si aproape de apele turcoaz, complexul este destinatia ideala pentru vacantele de familie, oferind toate facilitatile necesare: receptie, restaurant, snack bar, 2 piscine exterioare, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare la piscina, internet Wi-Fi (in spatiile publice), centru fitness, tenis de masa, minigolf, iar pentru cei mici exista un loc de joaca.

Tarif 7 nopti cazare cu mic dejun – 295 euro/persoana –> Link: http://bit.ly/29kKvyj

  1. Stratos Hotel***Stratos Hotel

Stratos Hotel 3* este situat in peninsula Halkidiki, in inima satului pitoresc Afitos, la doar 100m de plaja si la 70km de Aeroportul International Salonic. Complexul are o capacitate de 50 de camere decorate cu bun gust, ce ofera toate facilitatile necesare pentru o vacanta relaxanta.

Tarif 7 nopti cazare cu mic dejun – 345 euro/persoana –> Link: http://bit.ly/29wwjRC

  1. Coral Blue Hotel****Coral Blue Beach

Hotelul Coral Blue Beach 4* este situat chiar pe plaja cu nisip si pietris din Gerakini, din nordul Greciei, Peninsula Sithonia. Hotelul dispune de o buna amplasare, fiind un punct de plecare ideal pentru a explora toatazona Halkidiki. In incinta complexului exista receptie, restaurant a la carte, restaurant tip bufet, bar, lobby bar, internet Wi-Fi, bufet pentru copii, loc de joaca pentru copii, ping-pong, volei pe plaja, camera de bagaje, inchirieri auto.

Tarif 7 nopti cazare cu mic dejun – 312 euro/persoana –> Link: http://bit.ly/29b9oeO

  1. Istion Club*****Istion Club

Hotelul este situat in frumosul golf Nea Potidea din Halkidiki, acolo unde albastrul marii se imbina cu verdele naturii. Daca doriti sa uitati de toate grijile si sa va lasati pe mana profesionistilor care va pot transforma vacanta intr-una de neuitat, atunci Istion Club Hotel&Spa este destinatia ideala.

Tarif 7 nopti cazare cu mic dejun – 795 euro/persoana –> Link: http://bit.ly/294ZYzk