*Sursa foto: Alin Popescu / Shutterstock.com

Dupa sarbatoarea Craciunului, atentia tuturor se indreapta catre noaptea dintre ani, pe care ne-o imaginam cu totii magica, cu muzica, cu un meniu generos, cu voie buna si cu focuri de artificii.

Romania beneficiaza de o multitudine de destinatii unde numaratoarea ultimelor secunde din an va fi un moment special, intr-un cadru animat de distractie si peisaje incantatoare.

Iata cateva dintre destinatiile optime pentru un revelion de neuitat:

  1. Poiana Brasov

Este cea mai renumita statiune din Romania pentru sporturile de iarna, gratie serviciilor puse la dispozitie si a numeroaselor partii destinate jocurilor zapezii. Dispune de cea mai generoasa si moderna dotare turistica, precum numeroase partii  de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri pentru diverse sporturi, patinoare, precum si baruri, restaurante si cluburi.

Ai ocazia sa marchezi trecerea dintre ani  chiar si la baza partiilor, unde se organizeaza frecvent evenimente tematice, nelipsind muzica ori vinul proaspat fiert.

*Sursa foto: Gaspar Janos / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru revelion in Poiana Brasov: http://bit.ly/2lcJKMP

  1. Bucuresti

Capitala ii gazduieste pe toti cei care iubesc viata de noapte cu tot ce implica aceasta: petreceri pana in zori, bauturi si preparate culinare sofisticate, oameni diversi, spirit tanar si chef de distractie.

Astfel, fie ca alegi sa suprinzi trecerea in Noul An intr-un club sau intr-un pub confortabil, ori ca mergi sa urmaresti concertele din piete si parcuri, Bucurestiul ofera optiuni pentru orice varsta, gust sau buget.

*Sursa foto: Augustin Lazaroiu / Shutterstock.com

  1. Delta Dunarii

Ne indepartam putin de evenimentele si locurile conventionale, caci cei dornici sa experimenteze frumusetea naturii in sezonul inghetat si relaxarea intr-o oaza de liniste, vor alege Delta Dunarii pentru revelion. Iti vei rasfata papilele gustative cu mancaruri traditionale, gatite dupa retete constiincios pastrate de generatii, dar si retina, pentru ca aici vei descoperi numeroase exemplare de pasari, lesne de observat datorita vegetatiei  specifice acestei perioade.

*Sursa foto: Iliuta Goean / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru revelion in Delta Dunarii: http://bit.ly/2C6m98q

  1. Vatra Dornei

Perla Bucovinei  va fi indragita de cei care, epuizati de marile aglomeratii urbane, tanjesc dupa o statiune mica, dar cocheta, numai buna pentru cateva zile de odihna. Totusi, daca simtiti nevoia de miscare, iarna sunt amenajate partii de schi, un patinoar si chiar o partie pentru sanii.

De asemenea, aveti sansa sa vizitati manastirile din apropierea orasului si sa cunoasteti ospitalitatea si bunavointa localnicilor.

*Sursa foto: FrimuFilms / Shutterstock.com

Descopera ofertele Dertour pentru revelion in Vatra Dornei: http://bit.ly/2DVQGq3

Daca inca nu ti-ai facut planuri pentru noaptea dintre ani, consulta ofertele Dertour si ofera-ti o vacanta de vis in Romania: http://www.dertour.ro/revelion/romania