*Sursa foto: Darren Tierney/Shutterstock.com

Cancun este una dintre cele mai importante statiuni din Mexic, una dintre tarile dezvoltate din America Centrala. Cu o istorie extrem de bogata in spate, urmasii civilizatiilor mayase si aztece se mandresc astazi nu numai cu importante obiective istorice sau arhitecturale (vezi Chichen Itza), ci si cu resort-uri de lux in care poti petrece o vacanta de neuitat.

Dertour te invita intr-o aventura incredibila pe meleagurile mexicane ce cuprinde cele mai populare puncte de atractie turistica din Peninsula Yucatan. In acest circuit incredibil vei avea ocazia sa cunosti mai bine civilizatia mayasa si, totodata, vei avea ocazia sa te relaxezi pe plajele insorite ale Cancunului.

Circuitul Pensinsula Yucatan & Cancun cuprinde doua vizite tematice la situl Chichen Itza si orasul antic maya Uxmal si aproximativ trei zile de relaxare la un hotel de 4 stele din inima orasului Cancun. In cazul in care esti pentru prima data in Mexic si nu stii cum ai putea sa petreci zilele in Cancun, echipa Dertour vine in ajutorul tau cu cateva recpmandari pentru urmatoarea ta vacanta:

1. Parcul de aventura Selvatica – daca iti doresti sa traiesti la maximum fiecare clipa in Cancun, te invitam sa faci o vizita cunoscutului parc de aventura Selvatica. Aici poti alege intre curse nebune cu tirolina, senzatii tari la bungee jumping si plimbari cu ATV-ul.

2. MUSA – Muzeul Subacvatic din Cancun, pe scurt MUSA, este cu siguranta cireasa de pe tort a oricarei excursii in Cancun. Muzeul cuprinde 400 de exponate scufundate ce au devenit in timp locul de joaca al pestilor din zona. Astfel, in timpul vizitei vei descoperi cum acestea au fost integrate perfect in mediul inconjurator.

3. Isla Mujeres – Insula Femeilor este un paradis exotic situat la mica distante de Cancun, cunoscut datorita cluburilor de scufundari din zona. Datorita vegetariei si faunei marine extrem de bogate, insula este cel mai bun loc pentru scufundari din toata regiunea.

4. Xcaret – Versiunea tropicala a parcurilor tematice Disneyland, Xcaret este un loc potrivit atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Pe langa peisajele de poveste pe care le poti admira aici, in incinta Xcaret vei descoperi numeroase cladiri interesante asemanatoare palatelor din basmele cu printi si printese.

5. Rio Secreto – un obiectiv turistic ascuns de ochiul vigilent al publicului pana in anul 2007 este acum disponibil oricui doreste sa-l descopere. Formatiunile spectaculoase care se gasesc aici reprezinta un loc nemaipomenit pentru o excursie de o zi alaturi de familie.

Acum ca ai o idee generala despre ce te asteapta in Cancun, nu-ti ramane decat sa te alaturi grupului nostru si sa descoperi fascinantul Mexic impreuna cu Dertour.


Cele opt zile pe taramurile mexicane se vor desfasura  in peninsula Yucatan si orasul Cancun. Asa cum am mentionat si la inceputul articolului, in timpul circuitului se vor vizita situl arheologic  Chichen Itza, orasul antic Uxmal si, implicit, orasul Cancun.  Pretul circuitului este de 1599 euro/persoana si include urmatoarele:

  • 7 nopti de cazare la hoteluri de 4 stele
  • mese conform programului
  • intrare situl arheologic Chichen Itza si Uxmal
  • intrare cenote maya Ik Kil
  • transport cu microbuz pentru circuitul la sol
  • apa si racoritoare pe durata circuitului
  • ghid in limba romana pe durata transferului la aeroport si pe parcursul circuitului
  • zbor cu avionul pe ruta Bucuresti – Paris – Cancun / Cancun – Paris – Bucuresti
  • bagaj de cala (23 kg) + bagaj de mana
  • transfer Aeroport – hotel Cancun ( dus – intors )
  • taxe de aeroport

Mai multe detalii si rezervari pe www.dertour.ro/circuit-mexic sau la telefon 031 438 73 21.