*Sursa foto:  gorillaimages/Shutterstock.com

Austria este o destinatie cu traditie pentru pasionatii de sporturi de iarna. Cu partii excelente si conditii ireprosabile de cazare, Austria a reusit sa castige teren in fata tuturor celorlalte destinatii din Europa. Concurand in fiecare an cu statiunile montane din Elvetia si Franta, oraselele din Austria gazduiesc turisti veniti din toate colturile lumii, in special din sudul Germaniei. Daca vrei sa iti testezi abilitatile sportive pe una dintre partiile din Austria, iata unde o poti face!

In mod normal, in functie de inaltimea si marimea statiunii montane, preturile pentru cazare si alte facilitati incep de la 30-40 de euro pe noapte in perioada sarbatorilor de iarna si scad in perioadele in care fluxul de turisti nu este atat de mare. Sezonul prielnic pentru practicarea sporturilor de iarna incepe de regula in luna decembrie si se termina pe la sfarsitul lunii martie. Cu siguranta, cea mai buna perioada ramane mijlocul lunii ianuarie, cand este cel mai frig , si inceputul lunii februarie – daca vrei sa prinzi si cateva raze de soare.

Cele mai cunoscute regiuni din Austria in care poti practica sporturile de iarna sunt Tirol si Salzburg, aici fiind deschise numeroase partii pe intreaga perioada a sezonului rece si de asemenea o serie de hoteluri si pensiuni pregatite sa intampine turistii veniti din toate colturile lumii.

Vacanta la ski in Tirol

*Sursa foto:  Capture Light/Shutterstock.com

Tirol este o regiune foarte de bogata in obiective turistice istorice, iar capitala sa – Innsbruck – este unul dintre cele mai frumoase orase din Austria. Situata in inima muntilor Alpi, Tirol este inzestrata cu peisaje de poveste care te vor lasa fara cuvinte. In timpul verii, vei putea admira frumusetile naturii imbracate intr-o nuanta de verde crud, iar in perioada iernii toate elementele naturale se ascund sub mantia alba formata de fulgii de zapada.

  • Sejur de 7 nopti in perioada Craciunului in Innsbruck de la 303 euro/persoana

Daca iti doresti sa vizitezi regiunea Tirol in perioada sarbatorilor de iarna, cel mai indicat ar fi sa iti faci rezervarile din timp. Astfel, beneficiezi de preturi mai mici si scapi de grija rezervarilor pe ultima suta de metri. Preturile pentru cazare si mic dejun incep de la 303 euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti in perioada sarbatorilor de iarna. Cazarea se face la hotel de 3 sau 4 stele, iar in functie de locatie si facilitati preturile se pot modifica. Mai multe detalii – http://bit.ly/2h9wzhh

Vacanta la ski in Salzburg

*Sursa foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock.com

Salzburg este una dintre cele mai restranse regiuni din Austria, ocupand o suprafata de numai 7000 de kilometri patrati, populata de aproximativ 500 000 de oameni. Majoritatea reliefului din zona este muntos, numai partea de nord fiind aplatizata. Salzburg, capitala regiunii, este un important centru cultural, istoric si turistic. Aici se gasesc o multime de obiective turistice, printre care Castelul Hohensalzburg, Getreidegasse si Muzeul Jucariilor.

  • Sejur de 7 nopti in perioada Craciunului in regiunea Salzburg de la 228 euro/persoana

In Salzburg preturile pentru cazare sunt ceva mai mici, aici incepand de la 228 de euro de persoana pentru 7 nopti de cazare in inima muntilor Alpi. La fel ca in Innsbruck, perioada si dotarile hotelului pe care le alegi fac ca pretul sejurului sa varieze, insa nu cu foarte mult. Afla mai multe detalii despre oferta completa Dertour pentru regiunea Salzburg de pe http://bit.ly/2y8WJnB


Bucura-te de cele mai bune preturi pentru vacanta ta la ski! Afla care sunt toate ofertele Dertour pe http://www.dertour.ro/ski