Pentru cei care inca n-au descoperit paradisul si-l cauta undeva pe pamant, avem o veste excelenta: l-am gasit noi si il impartim cu toata lumea! Maldive este un tinut de poveste care te face sa visezi la sejururi relaxante, la o viata fara griji si la sesiuni indelungate de scufundari. 

Daca ai vazut cel putin o data o poza din Maldive, stii despre ce vorbim. Plajele intinse, nisipul fin, apa cristalina si azurie, palmierii care umbresc din cand in cand sezlongurile turistilor si fericirea de pe chipul localnicilor, toate te fac sa iti doresti sa ajungi acolo cat mai curand, iar cu ajutorul Dertour acest vis se poate indeplini mai repede decat crezi.

Maldive este cunoscuta, printre altele, ca fiind “casa” celor mai luxoase si impresionante resort-uri din intreaga lume. Tocmai de aceea, ne-am gandit ca ti-ar placea sa afli care sunt locurile interesante in care vei putea sta in urmatorul tau sejur, asa ca am intocmit o lista cu 7 hoteluri de lux din Maldive in care trebuie neaparat sa ajungi.

1. The Barefoot Eco ****

Situat pe una dintre cele mai frumoase insule din arhipeleag, Hotelul The Barefoot Eco este inconjurat de vegetatie luxurianta si construit in armonie cu peisajul din jur. Insula Hanimaadhoo, cea pe care se gaseste hotelul, este renumita pentru plajele intinse si curate. Avantajul major pentru turistii care aleg sa se cazeze la The Barefoot Eco este ca se afla la numai 4 kilometri de aeroportul din Hanimaadhoo.

Hotelul are o structura turistica ecologica, ce respecta principiile de ecoturism cu privire la sustenabilitate si conservare. Cu un total de 52 de spatii de cazare, hotelul isi asteapta oaspetii cu bratele deschise in orice perioada a anului.

Preturile pentru un sejur la The Barefoot Eco **** incep de la 1480 de euro/persoana in sezon si ajung pana la 1969 de euro/persoana in perioada Revelionului.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive si http://www.dertour.ro/revelion/maldive

2. Bandos Island Resort ****

Daca pana acum paradisul tropical nu avea un nume, de astazi putem sa ii spunem Bandos Island Resort. Construit initial in 1972, complexul a fost renovat de curand si este cunoscut ca fiind “Insula Ospitalitatii”. Amplasarea ideala (la numai cateva minute de transport cu barca de aeroportul din Male), conditiile excelente, numai bune pentru un sejur relaxant in familie sau alaturi de partener si traditia in domeniu fac din Bandos Island Resort unul dintre cele mai cautate locuri de cazare din Maldive.

Preturile pentru un sejur la Bandos Island Resort **** incep de la 1795 de euro/persoana in sezon si ajung pana la 2825 de euro/persoana in perioada Revelionului.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive si http://www.dertour.ro/revelion/maldive

3. Adaaran Club Rannalhi ****

Turistii care aleg sa se cazeze la Adaaran Club Rannalhi  se declara incantati de peisajele superbe din jurul resortului, de apropierea fata de centrul orasului Male si inclusiv fata de toate obiectivele turistice aflate pe insula principala si de posibilitatile nelimitate de petrecere a timpului liber. Printre activitatile favorite se numara scufundarile si inotatul alaturi de creaturile marine fascinante.

Preturile pentru un sejur la Adaaran Club Rannalhi  la sfarsitul lunii noiembrie incep de la 1847 de euro/persoana.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive

4. Gangehi Island Resort ****

Gangehi Island Resort este situat intr-o zona privilegiata, ideala pentru iubitorii de scufundari si alte sporturi nautice. Zona este cunoscuta mai ales pentru speciile spectaculoase de animale marine care locuiesc in apropiere si pentru peisajele superbe din jurul resortului. Printre animalele care pot fi admirate aici se numara cateva exemplare de delfini, rechini de recifi, broste testoase marine si diavoli de mare.

Preturile pentru un sejur la Gangehi Island Resort la sfarsitul lunii noiembrie incep de la 1867 de euro/persoana.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive

5. Kuredu Island Resort & Spa ****

Daca esti adeptul vacantelor all-inclusive si esti in cautarea unei destinatii de vis in care sa te relaxezi iti recomandam cu drag sa incerci Kuredu Island Resort & Spa. La centrul Spa al resortului poti beneficia de numeroase tipuri de masaje terapeutice si de relaxare. Totodata, in zona exista o multime de locuri ideale pentru scufundari si inotat. Daca te simti curajos, poti sa incerci sa inoti alaturi de diavoli de mare sau alte creaturi marine.

Preturile pentru un sejur la Kuredu Island Resort & Spa  incep de la 2670 de euro/persoana pentru sfarsitul lunii noiembrie si ajung pana la 3395 de euro/persoana pentru perioada Revelionului.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive si http://www.dertour.ro/revelion/maldive

6. Meeru Island Resort ****

Premiat de-a lungul timpului cu numeroase premii si distinctii, Meeru Island Resort este unul dintre cele mai cautate resort-uri din  atolul maldivian North Male. Chiar daca Maldive este promovat indeosebi ca fiind o destinatie ideala pentru luna de miere, Meeru Island Resort demonstreaza ca aici pot fi organizate fara prea mari eforturi si vacante de familie alaturi de cei mici.

Preturile pentru un sejur la Meeru Island Resort **** incep de la 2405 euro/persoana pentru sfarsitul lunii noimebrie si ajung pana la 2935 de euro/persoana pentru perioada Revelionului.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive si http://www.dertour.ro/revelion/maldive

7. Velassaru Maldives *****

Cu un design sofisticat si modern inspirat din arhitectura locala, Velassaru Maldives se mandreste cu unele dintre cele mai frumoase locuri de cazare din intregul arhipeleag. Pe langa frumusetea interioara ce se gaseste in resort, Velassaru Maldives mai este cunoscut si datorita peisajelor extraodinare ce pot fi admirate de la ferestrele camerelor.

Preturile unui sejur la Velassaru Maldives incep de la 2199 de euro la sfarsitul lunii noiembrie.

Detalii si rezervari: http://www.dertour.ro/vacante-exotice/maldive