Antalya, foto Tatiana PopovaDaca inca nu v-ati decis asupra vacantei de vara, daca va doriti un sejur la mare, cu tot confortul unui resort de 3, 4 sau 5 stele, daca sunteti in cautare de relaxare pentru adulti si de activitati pentru copii, atunci nu exista destinatie mai potrivita decat Antalya.

Milioane de turisti iau cu asalt in fiecare an plajele spectaculoase din Antalya, iar hotelurile elegante ridica turismul la rang de arta. Si sa nu uitam de ospitalitatea de care dau dovada turcii, acestia fiind parca nascuti special pentru a face turism.

Pe langa luxul resorturilor din zona Antalyei, trebuie sa te bucuri si de numeroasele preparate cu influente din bucatariile Orientului Mijlociu si ale Asiei Centrale. Iar dupa o masa copioasa incearca o baclava delicioasa.

Daca te-am convins ca Antalya este destinatia ta de vara, iata si 5 oferte ideale atat pentru cupluri cat si pentru familiile cu copii.

NU UITA ca poti rezerva orice vacanta doresti cu doar 99 euro avans. In plus, la orice pachet de minim 1000 euro rezervat, vei primi CADOU un Troller Roncato.

  1. Club Aqua Plaza****Club Aqua Plaza

Hotelul dispune de 133 camere moderne si ofera turistilor multa distractie in lobby bar si in clubul de noapte, dar si relaxare la sauna si baie turceasca.

Pentru iubitorii de sporturi si activitati in aer liber, hotelul pune la dispozitia clientilor un teren de tenis cu noctura si echipamente (contra-cost), sala de gimnastica, aerobic, tenis de masa, darts si volei pe plaja.

Pentru 313 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Link: http://bit.ly/1XwAvoj

  1. Q Premium*****Q Premium

Cu un design luxos, exclusivist, Q Premium Resort Hotel este situat direct pe malul marii si acopera o suprafata de 14.000 mp. Majoritatea camerelor se bucura de o panorama superba la Marea Mediterana. Hotelul are 7 etaje si 350 de camere.

Pentru 360 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu ultra all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Link: http://bit.ly/1Xijz4q

  1. Emir Fosse Beach***Emir Fosse Beach

Hotelul Emir Fosse Beach 3* este localizat la aproximativ 4 km de centrul orasului Alanya. La plaja de nisip se poate ajunge printr-un pasaj subteran, dupa aproximativ 50 m.

Pentru 249 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Link: http://bit.ly/1R5Y9jQ

  1. Club Konakli****Club Konakli

Deschis in 2009, cu o suprafata totala de 10.000 mp, Club Hotel Konakli 4* ofera servicii premium cu facilitati menite sa asigure o vacanta de neuitat. Cele 223 de camere sunt amplasate intr-un corp principal si 4 vile.

Pentru 273 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Link: http://bit.ly/1qqo28r

  1. Drita*****Drita

Resortul pune la dispozitia turistilor sai o zona de relaxare, restaurant a la carte, terasa, biblioteca, salon de coafura, sala de jocuri, piscina exterioara si interioara, sauna, masaje si baie turceasca.

Pentru 304 euro/persoana beneficiezi de 7 nopti de cazare cu all inclusive, bilet de avion, transferuri si toate taxele incluse.

Link: http://bit.ly/1Tkusl3

*Sursa foto: Tatiana Popova / Shutterstock.com