Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tokyo

Informații utile pentru organizarea unei vacante în Japonia

Te afli în căutarea unor locații inedite de vacanță, în care să te aventurezi alături de familie și prieteni în acest an? Astăzi îți propunem o scurtă incursiune turistică pe tărâm asiatic, în Japonia. Iată câteva informații utile pe care este bine să le cunoști, pentru a organiza un sejur de călătorie reușit în această țară! Citeste in continuare »

Sakura, sărbătoarea cireșilor înfloriți în Japonia

Sursa foto: Phattana/Shutterstock.com

Floarea de cireș japoneză, cunoscută, de asemenea, sub numele de Sakura, ocupă un loc special în inima niponilor. Dacă nu știai deja, Sakura înflorește în Japonia la începutul primăverii, pornind din Okinawa și continuând spre nord, până în Hokkaido. Florile pomului sunt mici, în nuanțe de roz deschis sau de alb și iubesc locurile însorite. Nu sunt similare cu florile cireșilor obișnuiți, deoarece foarte rar dau roade, însă sunt deosebit de frumoase, fiind prezente în multe dintre grădinile din Țara Soarelui Răsare.

Citeste in continuare »

Cel mai mare oraș din lume – află TOP 5 curiozități despre Tokyo!

Te-ai întrebat vreodată care este cel mai mare oraș din lume? Din punct de vedere al suprafeței, ai putea să fii tentat să numești New York-ul, însă dacă ne raportăm la numărul de locuitori, Tokyo este, cu siguranță, răspunsul corect.

Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour