Sursa foto: Dragos Asaftei

Primul răspuns la întrebarea „Unde mai mergem în vacanță cu buget redus?” pe care vi-l putem oferi, este Sfântu Gheorghe, comuna din Delta Dunării formată dintr-un singur sat – un loc unic în România, unde Dunărea se abandonează în brațele Mării Negre.

De ce merită să mergeți în concediu în Sfântu Gheorghe, Delta Dunării?

Sunt mai multe motive. Primul dintre ele ar fi că vă veți bucura și de Marea Neagră, dar și de frumusețile Deltei într-un singur loc.

Al doilea este că veti găsi locuri de cazare la căsuțe, în condiții foarte bune și la prețuri avantajoase.

Al treilea motiv: Sfântu Gheorghe este cel mai vechi braț al Dunării, cu un curs desfășurat pe o lungime de 112 kilometri. Un al patrulea motiv este că în Sfântu Gheorghe veți avea posibilitatea să faceți excursii pe canalele Dunării și veți putea ajunge chiar până la Pădurea Letea sau Gura Portiței.

O plimbare de circa două ore și jumătate pe Dunăre vă va costa în jur de 50 de lei/persoană. Ultimul din lista noastră de motive pentru care vă recomandăm să mergeți în concediu în Sfântu Gheorghe, este faptul că, localitatea este accesibilă tuturor. Nu trebuie decât să ajungeți în Tulcea, în Mahmudia sau în Murighiol și să luați o navă de tranfser.

Călătoria din Tulcea până în Sfântu Gheorghe durează aproximtiv o oră cu un transfer privat.

 

Green Dolphin Camping, una dintre opțiunile pe care vi le recomandăm, oferă condiții excelente de cazare turiștilor care iubesc natura sau celor care vor să petreacă un weekend sau o vacanță prelungită în Deltă, în stilul boem care le aduce aminte de Vama Veche.

Clasificat la 3*, campingul  Green Dolphin se află într-o zonă pitorească din Rezervația Deltei Dunării și face parte din Resortul Green Village de 4*.

CAZARE

 

Acesta dispune de 55 de căsuțe (bungalouri) din lemn, acoperite cu stuf, cu intrare privată, mobilate funcțional, având câte două paturi, acces la grupuri sanitare, dușuri interior/exterior și posibilități de campare cu cortul, pentru un număr de aproximativ 500 de corturi.

BAR/RESTAURANT

Restaurantul din cadrul Green Dolphin Camping, are o capacitate (pe terasă) de 150 locuri și oferă o varietate bogată de preparate tradiționale și internaționale,. Barul din aer liber vă oferă posibilitatea de a bea o cafea, o bere sau un long drink, ascultând ultimele hit-uri ale verii. Dacă plouă, nu fiți îngrijorați, vă așteptăm la club!

ACTIVITĂȚI

Pe lângă cazarea la cort sau în bungalourile tradiționale din lemn, acoperite cu stuf, veți avea acces și la numeroase zone destinate distracției în aer liber. Cele mai bune facilități de care vă veți  bucura în Green Dolphin Camping sunt: accesul la cinema în aer liber, accesul la zone în care se organizează concerte în natură, accesul la zone în care pot fi practicate sporturi pe nisip și accesul pe pontoane destinate pasionaților de pescuit. 

Prin urmare, condițiile de acces și cazare din Delta Dunării sunt avantajoase pentru turiștii din întreaga țară. În funcție de nevoile grupului cu care călătoriți și de activitățile pe care doriți să le desfășurați în timpul sejurului, puteți alege cele mai bune oferte disponibile chiar acum.