In cadrul unei Gale de lux desfasurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc cea de-a V-a editie a Hotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere si de turism din Romania. Si cum era de asteptat, s-au dat multe premii si s-au impartit zambete si aprecieri pentru brand-urile care au facut cea mai buna treaba de pana acum. Cine a castigat si ce? Vezi mai jos…

Gala Premiilor de Excelenta este eveniment in cadrul caruia sunt premiate companii si profesionisti din industria turismului si a ospitalitatii. Cu o plaja extrem de larga in domeniu, este destul de dificil nu doar sa te mentii pe piata, ci sa faci si performanta, sa iti fidelizezi clientii si sa le oferi mereu noutati atractive din sectorul turismului.

Noi suntem foarte mandri sa va anuntam ca Dertour prin Eurolines Romania a castigat locul al doilea pentru “cea mai buna agentie de turism” a anului, un premiu important, care ne onoreaza.

Pe celelalte locuri din top 3 “cea mai buna agentie de turism a anului” sunt:

* Locul I: Happy Tour
* Locul II: Dertour – Eurolines Romania
* Locul III: Perfect Tour

Asa cum va spuneam si ieri, in cadrul Galei de Excelenta in Turism, domnul Dragos Anastasiu, Presedintele Eurolines Romania, a castigat premiul “antreprenorul anului”!

Aceste premii sunt importante pentru noi si promitem sa ne dedicam si mai mult clientilor si partenerilor noastri.