Industria hoteliera este intr-o continua schimbare. Un hotel care acum 10 ani reprezenta ultimul trend, in ziua de astazi poate fi considerat demodat. Revista Travel+Leisure, cu ajutorul a mii de sondaje de la cititori, a decis care sunt cele mai tari hoteluri din 2012!

Top 5: cele mai bune hoteluri din 2012

1. Singita Grumeti Reserves, Serengeti National Park, Tanzania

Singita Explore este ultima achizitie si reprezinta un safari mobil in 135.000 de hectare detinute de companie in Serengeti. Resortul prezinta 7 vile rezidentiale, fiecare dotata cu o gradina si o piscina pe acoperis. De asemenea te poti relaxa la spa, juca tenis, face yoga sau observa animalele salbatice de pe cai sau biciclete.

2. Southern Ocean Lodge, Kangaroo Island, Australia

Hotel contemporan si ecologist, Southern Ocean Lodge se afla la doar 30 de minute de zbor de Adelaide. 21 de camere spatioase cu podele de calcar si terase exterioare au fost construite in asa fel incat sa profite de conditiile naturale ale insulei.

3. Oberoi Udaivilas, Udaipur, India

Proprietatea de langa lacul Pichola, ce se intinde pe 12 hectare, iti va da senzatia ca te-ai intors in secolul al XVI-lea. Un valet personal te va conduce spre camera ta cu gradina privata, dotata cu umbrele de matase si cu priveliste spre muntii Aravalli. Resortul iti pune la dispozitie si un ghid expert in limba engleza ce te va conduce prin nenumaratele gradini si coridoare.

4. Nayara Hotel, Spa & Gardens, La Fortuna de San Carlos, Costa Rica

Nayara este definitia unei oaze de relaxare. Resortul are o panorama formata de pe vulcanul Arenal, paduri tropicale si case viu colorate. Cele 50 de casute includ un jacuzzi privat in aer liber si un baldachin. Poti explora si padurea tropicala cu ajutorul corzilor, facand rafting sau calare.

5. Singita Kruger National Park, Africa de Sud

Singita a atins cel mai inalt standard in materie de safari. Personalul are de asemenea cea mai inalta pregatire, iar preferintele tale vor fi respectare intocmai. Cele 15 camere au tavanul si pilonii construite in forma copacilor din jur, iar din pat poti admira privelistea de vis. Accesul este gratuit pentru sala de fitness, spa, o galerie de arta, un butic si o pivnita cu vinuri vechi africane.