Bulgaria, vecina noastra, ne asteapta cu oferte imbatabile pentru sezonul 2012. Preturile excelente, plajele superbe si cultura deosebita a tarii sunt motive suficiente pentru a alege Bulgaria ca destinatie de vacanta. Sa petreci Pastele in strainatate poate fi o adevarata experienta – te vei bucura de o slujba frumoasa si de relaxare pe malul marii, intr-o mini vacanta care iti va reincarca bateriile.

 

Albena este o statiune importanta la Marea Neagra, aflata in NE-ul Bulgariei, situata la 12 km de Balchik si la 30 de km de Varna. Albena este construita de bulgari special pentru turism, are un stil arhitectural unic si multe dintre hoteluri sunt situate exact pe plaja.

 

Plaja are 5 km lungime si 150 m latime, un nisip fin si curat, iar apa marii este calma, placuta si are o culoare cristalina. In plus, este foarte potrivita pentru copii, deoarece nu este foarte adanca.

 

In acest moment, Albena numara nu mai putin de 43 de hoteluri, cu peste 20.000 de paturi si cu vederi fabuloase la mare sau la Baltata National Reserve, o combinatie rara de paduri si litoral. Sezonul turistic incepe in mai, iar de Paste te vei putea bucura de liniste si pace. Chiar daca vremea ar putea fi mai rece in aceasta perioada, hotelurile ofera piscine incalzite, SPA si wellness centre.

 

Iata mai jos 4 oferte pentru Paste in Bulgaria:

 

1. Hotel Sandy Beach 4*

 

Oferta include: cazare la Hotel Sandy Beach 4*, all inclusive, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Tarif: de la 36 euro / noapte / persoana.

 

Durata: 4 zile
Perioada valabilitate: 13/04/2012 – 16/04/2012

 

Promotie Early Booking: 10% reducere pentru rezervari efectuate si achitate integral pana la data de 29.02.2012.

 

2. Hotel Ralitsa 4*

 

Oferta include: cazare la Hotel Ralitsa 3*, Ultra All Inclusive, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Pret: de la 32 euro / noapte / persoana.

 

Perioada valabilitate: 13/04/2012 – 16/04/2012

 

3. Hotel Laguna Garden 4*

 

Oferta include: cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Tarif: de la 35 euro / noapte / persoana.

 

Perioada valabilitate: 13/04/2012 – 16/04/2012

 

4. Hotel Laguna Beach 4*

 

Oferta include: cazare la Hotel Laguna Beach 4*, All inclusive, taxa de statiune, meniu special de Paste, muzica live in restaurante in timpul cinei, programe de animatie, competitii si jocuri.

 

Tarif: de la 35 euro / noapte / persoana.

 

Perioada valabilitate: 13/04/2012 – 16/04/2012

 

Observatii foarte importante pentru Albena:

 

– tarifele sunt valabile pentru sejururi de minim 2 nopti;
– pentru cazarea a doi adulti + doi copii (2-11 ani) intr-o camera dubla standard, nu se admit reclamatii ulterioare cu privire la confortul si dimensiunea camerei;
– conform conditiilor impuse de toate hotelurile din Albena, orice nemultumire legata de hotel (confort, spatiu in camera, masa etc.) va fi comunicata de catre turist in scris in timpul sejurului. Nu se admit reclamatii ulterioare;
– pentru cazarea a doi adulti + doi copii (2-11 ani) in camera dubla interconectata, fiecare copil plateste 50% din tariful de adult, care este cu 2 euro / zi mai mare decat tariful standard; camera family consta in doua camere duble cu usa de legatura intre ele.

 

Recomandarile noastre: Asigurare medicala.