Acum puteti alege si mai repede concediul de vis care vi se potriveste dintr-o gama variata de hoteluri selectionate pe baza unor standarde de calitate inalte, pasind in universul TUI.

Indiferent daca preferati muntele sau marea, vacantele active sau de relaxare la spa&wellness, calatoriile scurte de weekend in marile orase sau in natura, in cuplu sau impreuna cu familia, fiti siguri ca ofertele personalizate ale Dertour va vor indeplini asteptarile!”

TUI Clasic
Lasati-va rasfatati de gazdele dumneavostra! TUI Clasic promite confort si servicii personalizate care va vor conferi o stare de bine. Va puteti relaxa in hotelurile alese si imbogati experientele, cunoscand lumea din jur prin intermediul circuitelor in care va vor insoti ghizi entuziasti si competenti.

 

TUI Beach
Soare, nisip si mare! TUI Beach inseamna un concediu de vis aproape de apa! Fie ca alegeti plaja de nisip din apropierea hotelului sau piscina, cu siguranta va veti veti gasi locul sub soare! Ofertele variate de activitati sportive si de divertisment va vor asigura un concediu cu multa distractie alaturi de prieteni, familie sau in cuplu.

TUI Lifestyle
Descoperiti noi orizonturi in hoteluri moderne, cu acces gratuit la internet, amplasate fie in metropole dinamice, fie in unele din cele mai frumoase destinatii de plaja.
Pentru dumneavoastra, sejururile sunt personalizate pentru a va oferi experiente unice u TUI Lifestyle

TUI Nature
Inconjurati-va de natura! TUI Nature va oferta cazare in hoteluri sarmante, traditionale si circuite fascinante – o adevarata „calatorie” in stilul de viata al localnicilor – bucurandu-va totodata de flora si fauna locala. Traiti experiente unice, intalniri autentice si lasati-va impresionati de privelisti de vis!

 

TUI Vital – calea spre o stare de bine.
TUI Vital va imbie cu hoteluri specializate pe wellness, situate in zona mediteraneana sau in locuri exotice. Programele reconfortante vor fi individualizate pentru a rezona cu dorintele dvs. pentru a gasi echilibrul perfect intre trup si spirit!

 

TUI Scene
Relaxare, activitati, viata de noapte. TUI SCENE va aduce in mijlocul evenimentelor. Alegeti intre hotelurile de oras sau aproape de plaja, care ofera micul dejun prelungit pentru cei care se trezesc tarziu. Descoperiti locatii si magazine in voga, cluburi si baruri in apropiere, impartasiti experienta – aveti WLAN gratuit.

TUI Premium
Bucurati-va de experiente deosebite intr-o ambulanta cu stil! TUI Premium inseamna servicii hoteliere de inalta clasa in locatii exclusiviste. Calitatea excelenta, oazele de wellness, bucataria internationala rafinata si serviciile suplimentare va garanteaza o vacanta perfecta.

La Dertour gasiti cea mai variata oferta, cele mai complete pachete de servicii turistice pentru orice destinatie din tara sau de oriunde din lume, dar si bilete de avion, de autocar, cazare la hoteluri selectate din Romania sau oriunde in lume.