Nu exista un sentiment mai frumos decat placerea si entuziasmul da a descoperi un loc nou alaturi de persoana iubita. Fie ca inoti cu delfini in Bora Bora sau te bucuri de o cina romantica in restaurantul Turnului Eiffel, e ceva magic in a te bucura de noi experiente impreuna cu iubitul sau iubita ta. Iar ca sa te ajutam sa mentii flacara dragostei vesnic aprinsa, ti-am pregatit cateva destinatii de vis si oferte all inclusive de care sa te bucuri alaturi de persoana draga.

Bora Bora, Polinezia Franceza

Bora Bora este unica si de asta este prima destinatie din lista. Cand te trezesti dimineata admirand oglindirea soarelui in valurile marii din bungalow-ul tau de pe plaja, pentru ca mai apoi sa sari direct in apa, vei avea impresia ca nimic nu te poate atinge. Veti fi impreuna, regii lumii si va fi cu siguranta o experienta de neuitat. Nu vei gasi nicaieri un loc mai linistit si, indiferent de locul in care veti sta, veti fi tratati regeste. In plus, te vei simti ca si cum ai fi fost teleportat pe o alta planeta atunci cand vei inota cu rechini, pisici de mare sau mii de pesti tropicali.

Venetia, Italia

Venetia este un oras rupt din basme. Iar tu te vei simti ca personajul principal al unei povesti cu printi si printese atunci cand te plimbi cu gondola pe canalele orasului. Iar dupa ce va terminati mica aventura, iesiti la o plimbare pe stradutele boeme ale Venetiei pentru a admira arhitectura unica. Si, de ce nu, savurati impreuna si o gelato pentru ca da, dragostea trece prin stomac.

Bali, Indonezia

Bali este destinatia perfecta pentru orice cuplu care vrea sa se bucure de o cultura bogata, mancare delicioasa si o aventura de o zi la surfing. Inchiriati un scuter si plimbati-va impreuna pe insula, admirand peisajele mirifice care vi se vor arata. Fie ca faceti yoga pe plaja, explorati campurile de orez sau pur si simplu va bucurati de cateva momente de liniste in vila, Bali va deveni cu siguranta destinatia voastra favorita.

Laponia, Finlanda

Casa lui Mos Craciun va va oferi momente de neuitat daca alegeti sa o vizitati. Puteti admira impreuna magica Aurora Boreala si dormi intr-un iglu de sticla, chiar sub stele. Iar daca asta nu e indeajuns de romantic, afla ca se spune ca Aurora Boreala este cauzata de o vulpe polara care da din coada. De asemenea, mai puteti explora si superbele lacuri ale Finlandei sau sa va bucurati impreuna de o zi la sauna.

Nisa, Franta

Probabil te-ai fi asteptat sa iti recomandam Parisul, cea mai populara destinatie printre cupluri. Insa Nisa este locul perfect sa va relaxati impreuna si sa va bucurati de o zi la plaja. In plus, va veti putea delecta si cu o plimbare pe coasta, admirand peisajele suberbe de pe strada amenajata exclusiv pentru pietoni.

Sursa foto