Ti-ai facut planuri de vacanta pentru vara, dar cu cele pentru toamna cum ramane? Doar nu credeai ca doar vara poti sa te relaxezi si sa te bucuri de un sejur spectaculos. Dertour te invita intr-o croaziera inedita in jurul Marii Egee si a Peninsulei Peloponez in lunile septembrie si octombrie. Plecarile se fac din Atena, iar itinerariul cuprinde insula Santorini, orasul antic Izmir si  orasul Tolo din Peloponez. 

In ultimii ani, calatoritul la bordul unui vas de croaziera a devenit din ce in ce mai popular in randul turistilor romani. Accesibil, comod si captivant, sejurul cu un vas de croaziera este potrivit oricarui tip de turist. Punctele forte ale croazierelor sunt costurile reduse ale cazarii si transportului, numarul mare de orase vizitat intr-un timp relativ scurt si posibilitatile numeroase de petrecere a timpului liber la bordul vasului. Totodata, in perioada petrecuta pe vas ai ocazia sa iti faci prieteni din toate colturile lumii.


Afla mai multe detalii despre lista completa a croazierelor disponibile pe http://www.dertour.ro/croaziere.


Dertour te invita intr-o aventura greceasca in primele luni de toamna ale acestui an. Descopera unele dintre cele mai frumoase locuri din Grecia si Peninsula Peloponez intr-un sejur de  7 nopti la bordul unui vas de croaziera modern. Itinerariul cuprinde locuri spectaculoase care merita vizitate macar o data in viata. Iata o scurta descriere a destinatiilor pe care vei avea ocazia sa le descoperi in timpul sejurului:

Atena

*Sursa foto: Vasilis Protopapas/Shutterstock.com

Chiar daca vorbim de doar cateva ore in care poti descoperi capitala Greciei, acest oras primitor te va surprinde cu farmecul sau unic, povestile nemuritoare cu zeii ce au locuit pe aceste meleaguri si mancarea delicioasa si incredibil de ieftina.  Principalele obiective turistice pe care ti le recomandam sunt Acropola din Atena, cartierul Plaka si Templul lui Zeus.

Santorini

*Sursa foto: kavalenkava/Shutterstock.com

Daca esti in cautarea unei destinatii spectaculoase unde pare ca tot ce vezi in fata ochilor este ireal, atunci trebuie neaparat sa ajungi in Santorini. Inclus in itinerariul nostru, Santorini este de departe cea mai cautata insula greceasca de catre turistii straini. Datorita dispunerii pe verticala a caselor si hotelurilor, culorilor vii si vesele in care sunt pictate fatadele acestora si privelistilor unice, Santorini a reusita sa devina o destinatie europeans de top  concurand cu locatii splendide din Croatia sau Italia.

Izmir

*Sursa foto: Galina Savina/Shutterstock.com

Localizat in vestul Turciei, pe malul Marii Egee, Izmir este adesea numit “Perla Marii Egee” datorita frumusetii orasului, climei excelente si mostenirii culturale bogate. Izmir este totodata un centru economic important al Turciei, fiind cel de-al treilea cel mai mare oras din tara.

Izmir este rezultatul unui mix interesant de culturi, de-a lungul secolelor primind influente importante din partea persilor, grecilor si asirienilor. Descopera acest oras dinamic in timpul sejurului propus de Dertour si asigura-te ca incerci macar cateva preparate traditionale.

Peloponez

*Sursa foto: Ekaterina Pokrovsky/Shutterstock.com

Peloponez reprezinta o peninsula din sudul Greciei ce include 5 prefecturi: Arcadia, Argolida, Corintia, Laconia si Messinia. Atunci cand vorbim de relief, peninsula se mandreste cu un tarm neregulat ce a dat nastere celor patru peninsule indreptate spre sud. Ceea ce face din Peninsula Peloponez un loc atat de spectaculos sunt cu siguranta orasele. In timpul sejurului in Peloponez vei avea ocazia sa descoperi unul dintre cele mai frumoase orase din zona – Tolo.

Cazare:

In timpul croazierei pe mare vei testa confortul unei cabine interioare duble cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, televizor si telefon. Pe durata sejurului in Peloponez, cazarea se va face la hotelul Apollon 3* din Tolo, unde vei beneficia de aceleasi dotari ca in cabina interioara de pe vasul de croaziera.

Costuri si perioade disponibile

Preturile pentru intregul sejur in jurul Marii Egee si Peninsulei Peloponez incep de la 779 de euro/persoana. In acest pret sunt incluse urmatoarele servicii:

  • transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Atena-Bucuresti
  • un bagaj de cala de 23 kg/persoana si un bagaj de mana de 7 kg/persoana
  • taxe de aeroport
  • toate transferurile incluse
  • taxe portuare
  • 7 nopti de cazare conform itinerariului ales
  • perioada pe vas include pensiune completa si pachet de bauturi alcoolice si non-alcoolice
  • sejurul in Tolo include mic dejun
  • service fee la bord inclus (bacsis)

Asa cum am mentionat la inceput, sejurul este dedicat lunilor septembrie si octombrie. Plecarile se fac in data de 15 septembrie si 13 octombrie.


Rezerva acum un loc pe http://www.dertour.ro/croaziera-grecia/ sau la telefon 031 438 73 21