Praga – orasul indragostitilor – este Capitala Republicii Cehe si este situata in NV-ul tarii, pe raul Vltava, avand o populatie de peste 2 milioane de locuitori si zeci de milioane de turisti anual. Praga este unul dintre cele mai romantice si mai frumoase orase din Europa, cu diverse atractii culturale, castele, poduri si piete pitoresti. Un city break in Praga poate fi costisitor, insa daca vei tine cont de ofertele noastre, vei avea o vacanta de vis, din toate punctele de vedere…

 

Centrul istoric al orasului Praga este inclus pe lista UNESCO World Heritage din 1992 si este de o frumusete fara seaman. Cartierul evreiesc, Podul Charles sau Castelul Praga te asteapta sa le vizitezi!

 

Praga este si un oras universitar, aglomerat si boem, iar in 2011 a fost pe locul 6 intre cele mai vizitate destinatii turistice din Europa. Clima in Praga este temperata, cu influente oceanice. Iernile sunt reci, cu zapada, iar verile calduroase, cu 25 de grade zilnic. Noptile pot fi racoroase chiar si vara, insa nivelul de precipitatii este foarte scazut.

 

 

10 Atractii turistice in Praga:

1. Castelul Praga si Catedrala St. Vitus, care adaposteste bijuteriile coroanei

 

2. Catedrala Saint Nicholas – cea mai frumoasa cladire baroc

 

3. centrul vechi al orasului si Ceasul Astronomic

 

4. Muzeul Artelor Decorative si Sinagoga Spaniola

 

5. Piata Wenceslas Square

 

6. Teatrul National si Muzeul national, dar si Dancing House

 

7. Castelul Vyšehrad si Metronomul

8. Aquapalace Praha – cel mai mare parc acvatic din Europa Centrala

 

9. Petrínská rozhledna – un turn de observatie pe dealul Petrin, care ne aduce aminte de Eiffel.

 

10. pitorescul Pod Charles

 

Centrul vechi al orasului si nu numai este plin de baruri si restaurante care servesc bucate gustoase si o bere excelenta. Restaurantul Allegro este cel mai bun din Praga! Iti recomandam sa incerci carnaciorii de bere, snitelele, gulasul si preparatele pe baza de carne. Viata de noapte in Praga este vibranta si plina de culoare. Aici gasesti cluburi de noapte, cu muzica live, baruri, karaoke, restaurante, sali de spectacole si show-uri pentru adulti. Iata ce iti recomandam: Lavka Bar & Club, Karlovy Lazne Club, Duplex Restaurant & Club.

 

Iata mai jos recomandarile Dertour:

 

1. Hotel Ibis Karlin, Praga

 

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, bilet de avion CSA, taxe aeroport, tur de oras cu ghid vorbitor de limba romana.

Tarif: 246 euro/persoana/sejur.

Perioada valabilitate: 01/04/2012 – 30/06/2012

 

2. Hotel Golf 3*, Prag

 

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, bilet de avion CSA, taxe aeroport, tur de oras cu ghid vorbitor de limba romana.

Tarif: de la 214 euro/persoana/sejur.

Perioada valabilitate: 01/04/2012 – 30/06/2013

3. Hotel Juno 3*, Praga

 

Oferta include: 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun, bilet de avion CSA, taxe aeroport, tur de oras cu ghid vorbitor de limba romana.

Tarif: de la 240 euro/persoana/sejur.
Perioada valabilitate: 05/04/2012 – 30/06/2012

 

4. Hotel Olympik Tristar 3*, Praga

 

Oferta include: 3 nopti cazare la Praga cu mic dejun inclus, transport cu avionul dus-intors, un tur de oras cu ghid vorbitor de limba romana(3 ore), taxele de aeroport, taxa de statiune.

Tarif: de la 242 euro/persoana/sejur.

Perioada valabilitate: 01/04/2012 – 30/06/2012

 

Pentru rezervari si detalii, intrati aici!