Vrei sa pleci in vacanta cu cei mici in Turcia si nu stii unde este cel mai bine sa te cazezi? Nimic mai simplu. Noi iti recomandam cateva hoteluri family-friendly, cu posibilitati de distractie pentru copii, cu piscine speciale pentru ei, cu water park, gradini si parcuri, locuri de joaca, bone si servicii speciale. Totul este creat astfel incat tu si familia ta sa va bucurati de un concediu pe cinste. Haideti sa vedem care sunt cele mai bune hoteluri din Turcia pentru familiile cu copii…

5 Hoteluri speciale pentru familia ta in Turcia!

 

1. Arycanda Deluxe Hotel 4*

 

Localizare: hotelul este amplasat intrun golf privat langa plaja cu nisip, decorata cu Blue Flag. Distanta pana la Alanya este de 33 km, iar pana la Side 25 km. Zona de cumparaturi se afla la o distanta de 10 minute cu masina.

 

Facilitatile includ un hol cu receptie si wireless LAN, 4 lifturi panoramice, restaurante, baruri, casa de vin cu programare, sala de jocuri, sala TV, discoteca, magazine si salon de coafura. Servicii medicale si spalatorie contra cost, o piscina cu bar, piscina pentru copii si trei tobogane. Umbrelele de soare, sezlongurile, saltelele si prosoapele sunt gratuite.

 

Camere: mobilate cu gust, camere duble de aproximativ 35 de metri patrati, cu baie / WC, uscator de par, telefon, TV LCD cu canal muzical, mini-frigider, seif, balcon, parchet laminat sau gresie, pat francez si aer conditionat.

 

Tip masa: all Inclusive: mic dejun, prânz si cina tip bufet. Dieta alimentara si bufete. Mic dejun tarziu, gustari, cafea dupa-amiaza / ceai, prajituri, o gustare la miezul noptii. Bauturi alcoolice locale si unele importate. Patru restaurante a la carte (mediteranean, mexican, Asiatic si turcesc). Mini-barul este umplut la sosire cu bauturi racoritoare si apa, apoi se umple cu apa zi de zi.

 

2. Alaiye Resort & Spa Hotel 4*

 

Localizare: hotelul se afla la 120 de metri de plaja de nisip cu pietris. In imediata apropiere se afla magazine, restaurante si baruri. Localitatea Alanya se afla la aproximativ 22 km.

 

Facilitati: un hol cu receptie, lifturi, restaurant principal, mini market, magazin de suveniruri, doua baruri, doua cafenele si o sala multifunctionala, servicii medicale contra cost. Afara, exista doua bazine de înot si o piscina separata cu gradina. Printr-un pasaj subteran se poate ajunge la parcul hotelului Alaiye cu piscina si 2 tobogane si multe facilitati suplimentare pentru copii. Sezlonguri si umbrele gratuite. Prosoapele sunt contra cost.

 

Camere: camere duble de aproximativ 26 de metri patrati, cu baie / WC, uscator de par, paturi twin sau pat queen-size, telefon, minibar, TV prin satelit cu canal de muzica, seif, aer conditionat individual controlat, gresie sau parchet si balcon.

 

Tip masa: all inclusive: Dimineata, la prânz si seara, tip bufet. Mic dejun tarziu. Gustari de dupa-amiaza, cafea / ceai si produse de patiserie. gustare la miezul noptii. Locale, bauturi alcoolice si racoritoare de la 10.00 la 1.00 . În club de noapte, bauturile sunt contra cost. Optional, cina intr-unul din restaurante a la carte,1 data la fiecare sedere (rezervare necesara). Mini-bar de zi cu zi umplut cu apa si sucuri.

 

3. TUI best Family Champion Holiday Village 4*

 

Localizare: hotelul se afla direct pe plaja de nisip cu pietris, la o distanta de 15 km de Kemer. Conexiune autobuz disponibila.

 

Facilitati: hol cu receptie, mini market, sala de biliard, restaurant cu terasa mare, Turcia si Marea Egee restaurant specialitati (1 per sejur, cu rezervare), si un bar de cafea. În mijlocul gradini luxuriante linistite, cu piscina, un bar lânga piscina principala, o alta piscina cu tobogane de apa si o zona pentru copii, piscina pentru copii, cu un tobogan mic. Sezlongurile si umbrelele sunt disponibile la ambele bazine. Prosoape de plaja contra cost.

 

Camere: moderne, dotate cu baie / WC, gresie, aer conditionat, telefon, TV prin satelit, minibar, seif si balcon.

 

Tip masa: all inclusive: pensiune completa. Dimineata, la prânz si seara tip bufet. Alimente dieta si întreg, brunch, bufete, gustari, cafea dupa-amiaza / ceai si prajituri. Gustare la miezul noptii. Bauturi locale alcoolice si racoritoare de la 10 la 0.00. Bauturi importate pana la 02.00, contra cost. Doua restaurante de specialitate, mini-bar de zi cu zi umplut cu apa.

 

4. Alba Resort Hotel 4*

 

Localizare: hotelul este amplasat direct pe plaja de nisip, la 8 km distanta de centrul Side.

 

Facilitati: la restaurantul complexului Alba sunt servite preparate din bucataria turceasca si internationala, atât sub forma de meniu à la carte, cât si de bufet. Micul dejun, prânzul si cina pot fi savurate în interior sau pe terasa în aer liber. Oaspetii se pot relaxa în centrul de spa prevazut cu hamam si jacuzzi. Echipa de animatori de la Alba organizeaza diverse jocuri si activitati sportive pe tot parcursul zilei. Exista, de asemenea, un club de noapte plin de viata si spectacole de comedie regulate, 2 piscine în aer liber cu tobogane cu apa si o cascada. Aveti la dispozitie, de asemenea, terenuri de tenis, un centru de spa si divertisment live.

 

Camere: 26 mp, oferta de baie / WC, uscator de par, mocheta, telefon, LCD TV, minibar, ceainic, seif si aer conditionat, balcon sau terasa.

 

Tip masa: all Inclusive: mic dejun, prânz si cina tip bufet, mic dejun târziu pâna la 11.00. O dieta vegetariana 2 restaurante a la carte cu rezervare (1x pe saptamâna intr-un restaurant a la carte la alegere). Alegeti între italiana si fructe de mare. Gustari, cafea dupa-amiaza / ceai, produse de patiserie si înghetata. Noaptea, supa si sandviches. Bauturi locale alcoolice si nealcoolice 24 de ore. Mini-bar de zi cu zi umplut cu apa si bauturi racoritoare.

 

5. Kirman Leodikya Resort 4*

 

Localizare: hotelul este amplasat direct pe plaja de nisip si pietris. Alanya se afla la 33 km si Side la 25 km. Statie de autobuz in apropiere.

 

Facilitati: include un hol cu receptie, LAN wi-fi si un lobby cu bar elegant, 4 lifturi panoramice, diferite magazine si restaurante, sala TV, sala de jocuri si discoteca. Gradini bine intretinute, piscina mare cu bar la piscina si piscina separata pentru copii. Umbrele de soare, sezlonguri, saltele si prosoape sunt disponibile la piscina si plaja gratuit.

 

Camere: camere duble aproximativ 44 de metri patrati, cu baie / WC, uscator de par, telefon, TV LCD prin satelit cu canal de muzica, minibar, aer conditionat central (ore limitate), parchet laminat si gresie.

 

Tip masa: All inclusive: pensiune completa. Dimineata, la prânz si seara, tip bufet. Mic dejun târziu, diete speciale si nopti tematice. Gustari, cafea dupa-amiaza / ceai, prajituri. Midnight bufet. Bauturi alcoolice si nealcoolice si unele bauturi importate de la 10.00 pâna la 2.00. 3 restaurante à la carte (turcesc, asiatic si mediteranean de la 15.05.-15.10.), 1x o saptamâna la un restaurant, cu rezervare. La sosire mini-bar cu bauturi de apa, umplut zilnic.

 

Pentru rezervari: www.dertour.ro/ro/detalii-contact!