Pentru o vacanță lipsită de griji îți propunem să descoperi Voyage Hotels. Situate pe cele mai frumoase țărmuri ale Mării Mediterane și Egee, Voyage Sorgun și Voyage Belek & Spa oferă oaspeților o experiență unică de vacanță cu ajutorul plajelor sale curate, divertismentul nelimitat, restaurantele de talie mondială și serviciile personalizate.

Voyage Belek & Spa – un hotel potrivit tuturor nevoilor tale

Simte vântul schimbării la Voyage Belek! Ești pregătit pentru o vară plină de distracție în atmosfera uluitoare de pe Coasta Turcoaz a Turciei? Cu noi surprize și inovații, Voyage Belek Golf & Spa oferă oaspeților o vacanță de neuitat cu frumusețea sa naturală, privilegiile speciale și serviciile de lux.

Vastul complex hotelier este format din 3 blocuri (cel principal și două situate în gradină – bloc A, bloc B), dispune de două restaurante, unul doar pentru adulți, celălalt pentru familii cu copii. La fel, pe plajă sau lângă piscină, există secțiuni separate pentru adulți și pentru familiile cu copii.

De asemenea, hotelul oferă o gamă largă de activități de zi și de seară, mâncare excelentă. Cei mici se pot distra în clubul copiilor, în parcul de aventură sau în parcul acvatic.

Mai mult, în apropierea hotelului există un teren de golf. Complexul este recomandat clienților mai pretențioși de toate categoriile de vârstă.

În ceea ce privește cazarea, la Voyage Belek & Spa vei găsi bungalouri în care te vei simți unul cu natura, camere standard cu design elegant, lagune cu acces direct la piscină sau camere de familie în care te vei bucura de confort alături de cei dragi.

 

Descoperă hotelul Voyage Sorgun

Pregătește-te să te bucuri de armonia unică creată de culoarea verde și albastră la Voyage Sorgun! Cu arhitectura sa modernă, cadru natural de păduri de pini și servicii exclusive, Voyage Sorgun oferă o vacanță liniștită și distractivă familiilor și cuplurilor.

Hotelul este situat în zona Sorgun – la est de centrul orașului Side, și la aproximativ 3,5 km de centrul istoric al orașului Side. Aeroportul din Antalya este la aproximativ 65 km de hotel.

Pe lângă cele 8 piscine, complexul mai dispune și de un centru de fitness, boccia, darts, volei pe plajă, tenis de masă, 4 terenuri de tenis de câmp, dar și jocuri sportive in cadrul programului de animație.

În ceea ce privește cazarea, hotelul dispune de bungalouri inspirate din natură, dar și de camere care se remarcă prin designul lor modern.

Dacă te-am făcut curios, CLICK aici pentru a rezerva o cameră în unul dintre cele două hoteluri.