Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta mexic

Vacante All Inclusive: Descopera Cancun, taramul contrastelor din Yucatan

*Sursa foto: Darren Tierney/Shutterstock.com

Contrastele sunt nenumarate in cea mai frumoasa destinatie a Mexicului, pornind de la mixul dintre modern si traditional, zone turistice si zone populate de localnici, artere elegante si piatete care abunda in zgomotele comerciantilor si spirit local. Asteapta-te sa descoperi cele mai ravnite plaje ale lumii, cele mai spectaculoase acvarii, precum si fascinantele monumente si vestigii care povestesc despre populatia Maya. Citeste in continuare »

Vacanta in Cancun. Traditii, istorie si plaje superbe!

cancun_beachMexicul este o tara dezvoltata din America centrala, care inainte de a fi colonizata de spanioli, a fost locuita de o multime de civilizatii ca Maya sau Aztec, celebre pentru traditiile si influenta lor asupra acestor pamanturi. Turismul este ridicat la rang de arta aici, Mexicul fiind cea mai vizitata tara din America, dupa SUA.

Atractiile notabile sunt ruinele meso-americane, festivalurile culturale, orasele coloniale, rezervatiile naturale, plajele fabuloase. Multe dintre resorturile Mexicului sunt extrem de atragatoare pentru turistii din lumea intreaga, datorita hotelurilor luxoase, serviciilor excelente si peisajelor care iti taie rasuflarea. O vacanta in Mexic poate fi aventura la care ai visat intotdeauna!

Astazi am sa va povestesc cateva lucruri interesante despre una dintre cele mai frumoase statiuni din Mexic: Cancun! Iata detalii… Citeste in continuare »

© 2024 Blog Dertour