Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in tenerife

Last minute luck: 4 obiective turistice de neratat in Tenerife

*Sursa foto: Olena Tur/Shutterstock.com

Odata ajuns pe cea mai mare insula din arhipeleagul Insulelor Canare, vei fi rapus de frumusetea cadrului natural, compus din petice nesfarsite de plaja, valuri dantelate si vegetatie luxurianta. Dincolo de contextul ideal pentru relaxare, Tenerife ofera numeroase obiective turistice si posibilitati de distractie. Citeste in continuare »

Vacanta in Tenerife – fotografii (3)

Tenerife este o insula superba, cu munte, mare, plaje de vis, hoteluri de lux, restaurante, terenuri de tenis si golf, magazine, atractii turistice si multe altele. Daca pana acum am vorbit despre atractii turistice,  transport si preturi in Tenerife, acum este timpul sa privim si cateva fotografii… Pentru ca am avut sansa sa locuiesc in Tenerife timp de 10 luni, va ofer o galerie foto a principalelor zone de pe “insula primaverii”.

Citeste in continuare »

Vacanta in Tenerife – preturi (2)

Daca data trecuta am discutat despre atractiile turistice ale Insulei Tenerife, acum va voi povesti cateva ceva despre preturile la majoritatea produselor si obiectivelor din Canare. Este foarte avantajos sa inchiriezi o masina pe insula, preturile varrind intre 100 si 200 euro/saptamana, iar benzina fiind destul de ieftina. Haideti sa vedem mai jos ce preturi veti gasi in Tenerife…

Citeste in continuare »

Vacanta in Tenerife – atractii (1)

Tenerife face parte din Ahipelagul Insulelor Canare, apartine Spaniei, insa se afla in apropierea Africii, la doar 180 de km de coasta de vest a Continentului Negru. Multi turisti considera Tenerife o insula exotica si scumpa, alegand alte destinatii mai apropiate. Insa o vacanta in Tenerife nu ar trebui sa-ti afecteze bugetul, daca vei sti sa alegi oferta potrivita. Haideti sa vedem principalele atractii ale insulei Tenerife…

Citeste in continuare »

Croaziera 11 nopti in Insulele Canare

Insulele Canare sunt un arhipelag in Oceanul Atlantic, apartinand Spaniei, si aflat la peste 1500 de km de Europa, dar la doar 150 de km de Africa. Din aceste insule fac parte: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro, La Graciosa, Alegranza, Montaña Clara, Roque del Este, Roque del Oeste si Isla de Lobos.

 

Aici vremea este perfecta tot timpul anului, cu ierni calduroase, cu temperaturi cuprinse intre 18 si 25 de grade. Nu degeaba Tenerife a fost numita “insula primaverii vesnice…”. O excursie in Canare iti va oferi unele dintre cele mai frumoase momente din viata ta: privelisti de basm, munti inzapeziti, valuri numai bune de surf, plaje cu nisip negru, apusuri africane, hoteluri si restaurante cu fructe de mare, paella si sangria.

Apus in Tenerife

Citeste in continuare »

© 2019 Blog Dertour