Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in istanbul

Marele Bazar din Istanbul, una dintre cele mai vechi piețe acoperite din lume

Sursa foto: Prophotoo/Shutterstock.com

Marele Bazar din Istanbul este una dintre cele mai mari și mai vechi piețe acoperite din lume, întinzându-se pe 61 de străzi și adăpostind peste 4000 de magazine ce atrag între 250 000 și 400 000 de vizitatori zilnic.

Citeste in continuare »

Iata ce sa NU faci in Istanbul!

Istanbulul este singurul oras din lume aflat pe doua continente, este maret, multi cultural si impresionant. Fie ca vrei sa mergi intr-un city break in Istanbul, fie ca esti in trecere spre una dintre statiunile celebre ale Turciei, noi iti oferim cateva sfaturi despre ce sa NU faci in Istanbul…

Citeste in continuare »

1 Mai in Istanbul

Istanbul, cunoscut ca si Constantinopole in trecut, are o populatie de 14 milioane de locuitori, fiind a 3-a cea mai mare zona metropolitana a Europei, dupa Londra si Moscova. Istanbulul este un important centru cultural, comercial si financiar, este singurul din lume care se intinde pe doua continente, iar anul acesta va fi Capitala Europeana a Sporturilor. Centrul istoric al orasului este inclus pe lista UNESCO World Heritage. Daca vei alege sa petreci o vacanta la Istanbul vei avea parte de tot ce ai visat: cultura, arta, peisaje spectaculoase, restaurante si hoteluri elegante.

Citeste in continuare »

Te ajutam sa ramai cu capul in vacanta!
Turistii DERTOUR beneficiaza de tarife preferentiale pentru testarea RT-PCR Sars COV-2 in clinicile partenere.
Tarife incepand de la 185 RON/persoana

© 2021 Blog Dertour