Sfaturi si recomandari pentru calatorii

Tag: vacanta in Belgia

Ce poți vizita în Hasselt, capitala provinciei Limburg din Belgia

Sursa foto: Henryk Sadura/Shutterstock.com

Ai vizitat vreodată un loc nou de la care nu ai avut foarte multe așteptări, care să ajungă să te impresioneze profund? Mulți călători experimentează acest lucru când ajung în Hasselt.

Hasselt nu este la fel de cunoscut ca alte orașe belgiene precum Bruxelles sau Bruges, dar este o destinație turistică frumoasă, care merită vizitată. Vei fi surprins de cât de multe lucruri unice pot fi făcute aici, dar mai cu seamă de frumusețea locurilor pe care le poți explora în această destinație ascunsă.

Citeste in continuare »

Manastirile trapiste din Belgia – Locul in care gasesti cea mai buna bere din lume

Sursa foto: PixieMe/Shutterstock.com

In fiecare an, sute de mii de iubitori de bere din toate colturile lumii calatoresc in Belgia pentru a-i vizita manastirile trapiste. Cei mai multi nu vin din motive religioase, ci pentru a se delecta cu cele mai vechi si mai bune tipuri de bere din intreaga lume.

Citeste in continuare »

City break in Bruges – Ce poti vedea in “Venetia Nordului”

Sursa foto: Yasonya/Shutterstock.com

Incantatorul Bruges este visul oricarui turist. Acesta este cel mai bine conservat oras medieval din Belgia, impresionand cu arhitectura sa uimitor de frumoasa si cu pitorestile-i canale ce te invita la o plimbare de neuitat cu barca in ceea ce multi il numesc “Venetia Nordului”.

Citeste in continuare »

5 locuri de vizitat in Bruges

*Sursa foto: TTstudio / Shutterstock.com

Bruges este visul oricarui turist. Cel mai bine conservat oras medieval din Belgia atrage anual mai mult de doua milioane de vizitatori. Cu bogatia sa de cladiri vechi interesante si canale strabatute de barci, Bruges pastreaza un aer medieval distinct.

Oricine face o plimbare pe strazile inguste cade imediat sub vraja sa, fermecat de atmosfera a ceea ce reprezinta pentru multi cel mai incantator oras din Flandra. Citeste in continuare »

© 2020 Blog Dertour